submenyvisning

Visning

Vi på Danfors tar oss alltid tid för dig som spekulant vilket ger båda parter en större trygghet. Fastighetsmäklaren har lång erfarenhet av vad man som säljare bör tänka på inför en visning. Mäklarens uppgift är att objektivt beskriva de möjligheter din bostad har. När man visar en bostad ska det vara lugn och ro. Skapa en skön atmosfär – stäng av radio, TV och hushållsmaskiner, så att samtal kan föras utan störning. Vi på Danfors tar oss tid för att göra visningen lite extra.

Första intrycket är alltid det viktigaste

Se till att gräsmattan är klippt, rabatterna rensade alternativt att det är skottat och sandat. Tänd utebelysningen under den mörka årstiden – det ger ett inbjudande och välkomnande sken.
Ett rent och välstädat hem förstärker intrycket av bostadens standard. Tända lampor i fönstren och utanför förhöjer hemtrevnaden och din bostad blir attraktiv.

Homestyling

Är du intresserad av att ta hjälp inför en visning, så kan vi hjälpa dig kontakta experter inom homestyling.

Husdjur

Tänk på att husdjuren helst inte bör vara hemma vid visningen.

Kök och badrum

Dessa utrymmen ges stor uppmärksamhet, de är dessutom de dyraste att reparera. Det är viktigt att det känns rent och fräscht.

Oanmälda spekulanter

Har du tid och möjlighet, visa gärna bostaden men hänvisa alltid till fastighetsmäklaren i första hand, som bokar tid för visning, svarar på frågor om pris, lån, tillträde etc men hänsvisa alltid till fastighetsmäklare.

Sovrum

Bäddat, städat, stängda garderober, utvädrat – öppenhet och luftighet i sovrummet gör det tilltalande.

Underhåll

Små skavanker sätter ned värdet på din bostad och ger ett allmänt intryck av eftersatt underhål. Reparera och justera smärre fel, t. ex. droppande kranar. Dölj aldrig skador med nya tapeter eller färg!

Vid visning

Det är fastighetsmäklarens uppgift att ta hand om spekulanterna och deras frågor och funderingar. Helst bör du inte vara hemma, annars – håll dig gärna i bakgrunden.

Vind, källare och garderober

Plocka om möjligt undan för att ge ett luftigt och rymligt intryck. Se till att allt är i ordning – det samlade intrycket är det som räknas.

Visa inte en tom bostad

Erfarenheten visar att en tom bostad är svårare att sälja och ger ofta lägre pris. Intrycket blir ödsligt och kallt och hemtrevnaden är borta.