Rundvägen 22 Laholm Laholm

1-plans villa med öppen trevlig planlösning, uterum & dubbla altaner!

På högt trevligt läge mitt i Hasslöv finns denna välvårdade 1-plans villa. Öppen inbjudande planlösning med många möjligheter. Påkostat uterum och dubbla altaner i söderläge. Granne med grönområde på återvändsgata i lugnt område. Garage och förråd.

Utgångspris: 1 575 000 :-

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Garage och groventré

Garage och groventré

Altan och uterum

Altan och uterum

Uterum och altan

Uterum och altan

Uterum

Uterum

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Entré

Entré

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Interiörbild

Interiörbild

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 2

Badrum 2

Groventré/Tvättstuga

Groventré/Tvättstuga

Uterum

Uterum

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Mitt i Hasslöv finns denna välvårdade 1-plans villa med högt läge på återvändsgata. På trädgårdssidan gränsar fastigheten mot grönområde med bl.a. lekplats och en mindre fotbollsplan. En större parkeringsplats med plats för många besökare finns framför fastigheten. På tomten finns både garage och plats för ett par bilar.

Entré sker antingen via huvudentrén mitt i huset eller via groventrén som finns mellan garaget och köket. Oftast är det groventrén som används. I groventrén/tvättstugan finns gott om utrymme för avhängning och förvaring. Här finns också ett av villans badrum samt en dörr till garaget. I anslutning till garaget finns ett stort förrådsutrymme med utgång till trädgårdssidan. Till vänster om huvudentrén finns det öppna stora köket med trevlig matplats framför fönster och massor av skåpsutrymmen. Till höger om entrén finns en trevlig täljstenskamin som sprider både värme och hemtrevnad. I och med den öppna planlösningen så har man glädje av kaminen i både kök, allrummet och sällskapsrummet. Allrummet som har utgång till uterummet finns rakt fram från entrén. Rummet används idag som tv-rum. Mellan allrummet och sällskapsrummet finns endast en spaljé som kan tas bort om så önskas. Vill man ändra nuvarande planlösning för att få fler sovrum eller en ännu öppnare planlösning finns det stora möjligheter till detta. Till höger om entrén finns husets andra badrum, en rymlig klädkammare och villans tre sovrum. Det största sovrummet har utgång till en av två altaner som finns i söderläge mot Hallandsåsen.

2011 Isotecbehandlades taket. 2006 monterades en stor terrassmarkis upp i anslutning till altanen mot söder. 2005 byggdes uterummet som kan användas även vintertid om man värmer upp det. 2004 sattes braskaminen in, varmvattenberedaren byttes ut om garagetaket lades om.

Trevligt område med närhet till skog och natur, Båstad, havet samt E6:an.

Uterum från 2005. Öppna altaner varav en större med terrassmarkis från 2006.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis med keramisk häll och varmluftsugn, spisfläkt, kyl 2013, frys 2013, diskmaskin 2014, mikrovågsugn och kakel.

Badrum
Badrum/WC 1: Badkar, WC, tvättställ och bidé. Badrum/WC 2: Dusch, WC och tvättställ.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin 2014, torktumlare 2014 och tvättbänk.

Hasslöv, kommunens minsta tätort är naturskönt belägen vid den grönskande Hallandsås. Utsikten över den uppodlade Laholmsslätten är enastående och Dömestorps strövområde på åssluttningen är ett populärt utflyktsmål av riksintresse. Lugnarohögen, en gravhög från yngre bronsåldern är välkänd långt utanför kommungränsen. Linnélärjungen Pehr Osbeck, som var präst i Hasslövs kyrka på 1700-talet har gett namn åt naturfagra Osbecks bokskogar på åsen. Engagemanget för bygden och byns föräldrastyrda friskola är stort och närheten till E 6, Laholm och Båstad gör byn med sitt bostadsområde på sluttningen attraktivt också för pendlare. I Hasslöv finns bland annat växtbutik och bygdegård. Med endast 8 km till havet är detta orten som har nära till det mesta.

Skola F-6. Högstadium: Våxtorp. Bokbuss.

Avstånd:
Laholm 15 km
Halmstad 35 km
Nära till E6. Buss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Elradiatorer, braskamin (2004)
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Byggnadsår:
1981
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

El:
20 572
Vatten/Avlopp:
5 665
Total driftkostnad:
28 388
Driftkommentar:
Sotning:
344
Sanering:
1 807

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2017
Totalt:
983000
Byggnadsvärde:
826000
Skatt/avgift:
7372
Värdeår:
1981
Markvärde:
157000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar