Barbrosväg 5 Mellbystrand Laholm

Barbrosväg 5

Mysigt sommarparadis på bra läge i Norra Mellbystrand. Öppen storstuga med köksdel, badrum, 1-2 sovrum, , inglasat uterum och soldäck i syd-västläge är bara några av de saker som denna stuga har att erbjuder. Varmt välkomna till Barbrosväg 5.

Utgångspris: 775 000 :-

Arrende: 16 950 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Altan

Altan

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Förråd/rum

Förråd/rum

Kök

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum/kök

Vardagsrum/kök

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Sovrum

Sovrum

Mellbystrand

Mellbystrand

Planlösning

Planlösning

Entré sker via terrassen in till hallen. Här ifrån nås vardagsrummet och köket. Vardagsrummet är rymligt, där ena delen är inrett som tv-hörna och den andra delen med kök och matplats, från vardagsrummet nås uterummet via skjutdörrar. Till höger om entrén finner man badrummet samt allrum som med enkelhet kan göras om till ytterligare ett sovrum för de som önskar. Vidare från detta rum nås sovrummet.

2010- Luft/luft värmepump
2006- Badrum

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med laminatgolv.

Vardagsrum/kök
Rymligt vardagsrum med trägolv, vitmålad vävtapet samt utgång till uterummet.

Kök
Köket är utrustat med spis/ugn, kyl, frys (halv), fläkt, kakel ovan köksbänk samt köksinredning och trägolv.

Badrum
Inrett med plastmatta golv, våtrumsmatta vägg, wc, dusch (glasdörrar), tvättställ. Badrummet renoverades 2006.

Allrum
Inrett med laminatgolv, vitmålad vävtapet, detta rum kan göras om till ett extra sovrum för de som önskar.

Sovrum
Inrett med laminatgolv, vitmålad vävtapet, två stycken garderober.

Uterum
Uterum med skjutbara fönsterpartier, trallgolv samt öppet upptill nock.

Mellbystrand, beläget mellan E6 och havet utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran badliv vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna har de senaste decennierna byggts åtskilliga åretruntboenden insprängda i strandskogen, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynerna i norra Mellbystrand och nyrenoverade Strandhotellet vid Kustvägen är öppet året om. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset, naturreservatet Hökafältet har välbesökta motionsslingor och i närbelägna Mellby finns en Pay & Playgolfbana. Mellbystrand har butiker, bensinstationer, minigolfbana, tennisbana, campingplatser, läkarstation och restauranger. På Mellby Center nära motorvägen finns ICA Maxi och utbud av butiker i olika branscher.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 23 km
Båstad 16 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Riksväg 24Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus (arrende)
Uppvärmning:
Luft/luft-värmepump, radiatorer
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Plåtisol
Grundläggn:
Plintar/betongplatta
Byggnadsår:
1964
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas kopplade fönster

Driftkostnad

El:
4 647
Vatten/Avlopp:
4 200
Försäkring:
2 575
Total driftkostnad:
13 422
Driftkommentar:
Sanering:
2 000

Taxeringsvärde

Kod:
225
År:
2018
Totalt:
298000
Byggnadsvärde:
298000
Skatt/avgift:
2235
Värdeår:
1967

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt