Skogspromenaden 3 Skummeslövsstrand Laholm

Fantastiskt läge med bara några meter till lång härlig sandstrand!

Välkomna till ett verkligt havsnära fritidshus med bara några meter till en många kilometer lång sandstrand. Här kan man både se och höra havets brus. På stor friköpt solig tomt finns detta sommarparadis som tidigare även använt vintertid. Storstuga med kamin, gäststuga, inglasat uterum, öppen altan i söderläge och en stor hemtrevlig känsla av lugn och ro. Här kan man verkligen koppla av.

Utgångspris: 3 795 000 :-

Huvudbild

Huvudbild

Vägen ner till havet

Vägen ner till havet

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Gavel

Gavel

Entré

Entré

Förråd

Förråd

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Öppen spis med insats

Öppen spis med insats

Matplats

Matplats

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Planritning

Planritning

Välskött hemtrevligt fritidshus som även använts vintertid tidigare. Säljaren har haft c:a 10 grader varmt i huset vintertid när de inte varit där. Entré sker via hall med garderober. Till höger i hallen finns badrummet som renoverades 2015. Rakt fram från hallen finns köket med matplats i västerläge med fönster mot havssidan. Till höger om köket finns två bra sovrum med plats för garderober.

Rumsbeskrivning

Allrum
Öppet luftigt allrum med fönster åt framsidan och stort fönsterparti med utgång till det inglasade uterummet i söderläge. I den öppna spisen har det installerats en matchande braskamininsats som höjer både värmen och mysfaktorn. I anslutning till rummet finns kökets matplats med fönster mot havet i väster.

Uterum
Inglasat uterum i västerläge med öppningsbara glasskjutpartier och utgång till öppen vindskyddad altan i söderläge.

Kök
Spis med keramisk häll och varmluftsugn, spisfläkt, kyl, frys och kakel.

Badrum
Dusch, WC och tvättställ. Renoverat 2015.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation Båstad någon km bort samt flyg i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation Båstad någon km bort, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flyg i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 23 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Elradiatorer. Öppen spis med braskamininsats.
Fasad:
Liggande träpanel
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Byggnadsår:
1977
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas

Driftkostnad

El:
5 785
Vatten/Avlopp:
4 000
Total driftkostnad:
11 170
Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2018
Totalt:
2687000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt