Margaretagatan 26 Laholm Laholm

Fräsch 3-rums lägenhet i omtyckt förening

Ljus och fin 3:a i omtyckt och populärt område. Inrett i ljusa, välkomnande färger. Nytt trevlig kök i modern stil med matplats. Stort allrum med utgång till inglasad balkong åt syd-väst. Närhet till affärer, vårdcentral och skolor. Varmt välkomna!

78m² boarea

Utgångspris: 1 200 000 :-

Välkommen till Margaretagatan 26

Välkommen till Margaretagatan 26

Fasadbild från trädgårdssidan

Fasadbild från trädgårdssidan

Hall/entré

Hall/entré

Hall

Hall

Badrum

Badrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Walk-in-closet

Walk-in-closet

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

2018 nytt kök.
2018-2017 Nytt golv kök/hall.
2017 Tvättmaskin.
2017 walk in closet.
2017-2016 Jordat samtliga vägguttag.
Föreningen har satt in nya ytterdörrar samt målat trapphuset till denna uppgång.

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Välkomnande entré/hall. Tambur för ytterkläder, vitmålade väggar, mönstrat laminatgolv, dold förvaring i den bortre delen av hallen.

Sovrum 1
Inrett sovrum med parkettgolv, vitmålade väggar samt ljusrosa fondvägg, fönster åt syd-väst.

Sovrum 2
Inrett sovrum med parkettgolv, vitmålade väggar, fönster åt nord-ost samt praktisk, stilren inredd walk-in-closet.

Vardagsrum
Vardagsrum med vacker stavparkett, vitmålade väggar samt fondvägg som går i en varm grå ton samt två stora fönsterpartier mot syd/väst. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen.

Kök
Nytt kök från Ikea (2018) med följande utrustning: spishäll (induktion), fläktkåpa, kyl/frys, integrerad diskmaskin, integrerad ugn, grå/mönstrad bänkskiva av laminat, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak (led) samt mönstrat laminatgolv.

Badrum
Badrum med följande utrustning: Kakel, klinker, wc, tvättställ, dusch (glasdörrar), tvättmaskin samt ett mindre fönster.

Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 kmGamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Ljus och fin 3:a i omtyckt och populärt område. Inrett i ljusa, välkomnande färger. Nytt trevlig kök i modern stil med matplats. Stort allrum med utgång till inglasad balkong åt syd-väst. Närhet till affärer, vårdcentral och skolor. Varmt välkomna!

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Gas
Byggnadsår:
1954
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
3 148
Försäkring:
1 379
Total driftkostnad:
4 527
Driftkommentar:

Energideklaration

Utfärdat den::
24 June
Energiklass:
None
Energiprestanda:
127 kWh/m²

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar