Krogshult 121B Våxtorp Laholm

Fritidshus eller permanentboende

Tomt med härligt naturskönt läge. Byggnation är påbörjad med golvvärme samt VA framdraget. Fristående garage eller gäststuga är färdig exteriört men inredning återstår. Möjlighet finns även att köpa fastigheten färdigställd efter överenskommelse med säljaren. Fastigheten och byggnaden säljs som den står idag.

Utgångspris: 1 175 000 :-

Per Emilsson

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728223
Mail: per.emilsson@danfors.se
Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Garage - ritning

Garage - ritning

Fasad - förslag

Fasad - förslag

Kök - förslag

Kök - förslag

Kök - förslag

Kök - förslag

Planritning - förslag

Planritning - förslag

Uthus/garage

Uthus/garage

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Rum

Rum

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Påbörjad invändig byggnation, ej färdigställd.
Se ritning under bilder.
Källarrum/gästrum

Hishult är ett välskött samhälle mitt i naturen. Här finner barnfamiljer och andra en lugn boendemiljö och här finns konsthallen som visar samtidskonst och lockar tiotusentals besökare varje år. Orten har kyrka, gästgiveri, livsmedelsbutik med postservice, bensinmack och bank. Härifrån är det 27 km till havet och Hishult ligger mitt emellan tätorterna Markaryd och Laholm.

Nybyggd skola, F-6. Högstadium i Våxtorp. Idrottsplats, bokbuss, räddningstjänst.

Avstånd:
Laholm 20 km
Halmstad 43 km
Markaryd 21 kmBuss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla med källare
Uppvärmning:
Saknas värmepump/fb för golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Källare/torpargrund
Byggnadsår:
2016
Byggnadskommentar:
pågående byggnation
Stomme:
Gjutet valv/trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

Försäkring:
3 000
Total driftkostnad:
3 000
Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Kod:
210
År:
2015
Totalt:
137000
Skatt/avgift:
1370
Markvärde:
137000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar