Rundan 30 Skummeslövsstrand Laholm

Gång- och cykelavstånd till hav och strand!

Välkomna till en charmig välskött stuga som med fördel kan användas året runt. Helt om- och tillbyggd 2016 med bl.a. nytt tak, soldäck, kök, luftvärmepump o.s.v. Trevligt läge i omtyckt område. Granne med grönområde med egen stig genom skogen. Gång- och cykelavstånd till hav och strand! Arrendetomt.

Utgångspris: 1 195 000 :-

Arrende: 14 391 :-

Conny Wistrand

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728245
Mail: conny@danfors.se
Huvudbild

Huvudbild

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Soldäck

Soldäck

Uteplats

Uteplats

Förråd

Förråd

Egen odling

Egen odling

Matplats

Matplats

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Tvättmaskin

Tvättmaskin

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Planritning

Planritning

Här hittar ni ett charmigt och mysigt fritidshus som passar alla årstider. Stugan har sedan 2016 byggts om och till med bl.a. nytt tak, nytt förråd, soldäck, kök, luftvärmepump o.s.v. Invändigt har den helrenoverats helt, förutom badrummet som har målats. Taket i allrummet och köket har höjts till 257-258 cm och ger rummen en extra dimension. 2016 målades stugan utvändigt.

Entré sker via soldäcket i sydvästläge på den insynsskyddade trädgårdssidan. Till höger finns plats för ytterkläder och rakt fram finns en trevlig matplats med stor charmfaktor och mycket ljusinsläpp från tre håll. Här har man bra kontakt med både framsidan och trädgårdssidan. Vidare in i det vinkelbyggda allrummet finns plats för soffgrupp/tv-hörna med dubbla fönster mot framsidan. Allrummet är integrerat med det fullutrustade köket med bl.a. både diskmaskin och tvättmaskin. Här har vitvarorna gömts undan snyggt i integrerade skåp. Den öppna planlösningen i kök och allrum medger att möblering kan ske efter egna önskemål. Från allrummet nås de båda sovrummen. Det större sovrummet byggdes 2016 och har gott om plats för dubbelsäng och hel garderobsvägg. Här sitter fönsterna praktiskt högt placerade vilket medger att sängarna kan placeras åt valfritt håll. Det andra sovrummet är byggt i vinkel och rymmer två sängar alternativt två våningssängar. Från sovrummet nås badrummet.

Nuvarande ägare brukar ha c:a 12-15 grader varmt i stugan vintertid när den inte används. Fiberanslutning är beställd av säljaren. Kostnaden för inkoppling betalas av köpare. Kostnaden är 9 800:- om man kan utnyttja sitt rotavdrag.

Rumsbeskrivning

Kök
Helt nytt kök 2016 med nya kapitalvaror. Induktionsspishäll, varmluftsugn, spisfläkt, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och tvättmaskin i skåp.

Badrum
Dusch, WC och tvättställ.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 24 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Luft/luft-värmepump (2016), elradiatorer
Fasad:
Liggande träpanel
Tak:
Plåt 2016
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Plintar och betongblock.
Byggnadsår:
1961
Byggnadskommentar:
Till- och ombyggd 1980-81 och 2016
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas isoler (-99), 2 st 3-glas (-16)

Driftkostnad

El:
5 876
Vatten/Avlopp:
4 000
Total driftkostnad:
11 832
Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Kod:
225
År:
2017
Totalt:
220000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar