Hallarsvägen 24 Laholm Laholm

Hallarsvägen 24

Stor, fräsch 1½-plansvilla belägen på barnvänligt läge i Lilla Tjärby. Nyligen renoverat med bl.a nyare värmesystem jordvärme, nytt badrum samt nya ytskikt invändigt. Fem sovrum samt två badrum gör denna villan perfekt för barnfamiljen!

Utgångspris: 1 925 000 :-

Trädgårdssidan med blick mot uterum och uteplats

Trädgårdssidan med blick mot uterum och uteplats

Mot Hallarsvägen

Mot Hallarsvägen

Entrésidan

Entrésidan

Trädgårdssidan

Trädgårdssidan

Trädgårdssidan

Trädgårdssidan

Del av trädgård

Del av trädgård

Del av trädgård

Del av trädgård

Välkommen in!

Välkommen in!

Hall

Hall

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Del av allrum

Del av allrum

Del av allrum

Del av allrum

Del av allrum

Del av allrum

Del av allrum - matrum, med utgång till uterum

Del av allrum - matrum, med utgång till uterum

Uterum

Uterum

Uteplats

Uteplats

Groventré med utgång till uterum

Groventré med utgång till uterum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum OV

Sovrum OV

Sovrum OV

Sovrum OV

Allrum OV

Allrum OV

Allrum OV

Allrum OV

Badrum OV

Badrum OV

Badrum OV

Badrum OV

Badrum OV

Badrum OV

Sovrum OV

Sovrum OV

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Entré in till ljus rymlig hall med vitmålade väggar och ljust laminatgolv, från hallen öppnar huset upp sig. Direkt till vänster finns ett mindre badrum med wc, tvättställ och duschkabin. Vidare till vänster från hallen nås stort sovrum också detta med vitmålade väggar och tak, här finns också garderob som lämnas av säljaren.Vardagsrummet är stort med plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp, detta rum kan också delas av till ytterligare ett sovrum för den stora familjen.
Vidare från hallen nås köket, ett rymligt kök till att samla familjen, köket är fullt utrustat. I anslutning till köket nås tvättstugan/groventrén med vidare passage till det inglasade uterummet. Tvättstugan har fått nytt klinkergolv 2018 samt skåp till klädförvaring.
Ovanvåning.
Uppgång via svängd vitmålad trapp till möblerbar hall med takfönster här finns också praktisk klädkammare. Här når man två mindre barnrum samt ett större sovrum. Badrummet är renoverat 2010 med våtrumsmatta och plastmatta och badrumsinredning består av dusch med glasdörrar, tvättställ, wc samt handdukstork och takfönster som ger ett trevligt ljus.

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Rymlig hall med vitmålade väggar, ljust laminatgolv. Från hallen nås ovanvåningen via den vitmålade trappan.

Sovrum 1
Inrett sovrum med laminatgolv av ljusträslag samt vitmålade väggar och tak, fristående garderob,

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöblemang samt soffgrupp/Tv-hörna, detta rum kan med enkelhet delas av till ett extra rum för de som önskar. Inrett i ljusa färger och med ekparkett. Härifrån nås också det inglasade uterummet.

Kök
Smedstorps kök med följande utrustning; spishäll (induktion), inbyggnadsugn, fläktkåpa, mikro, diskmaskin, kyl, frys, plastmatta samt matplats.

Tvättstuga/groventré
Rymlig och praktiskt tvättstuga med tvättmaskin, vask, klinkergolv (2018) klädförvaring och skåps-inredning, Från tvättstugan finns utgång både till uppfarten samt ut till det inglasade uterummet.

Toalett/dusch
Inrett med plastmatta, våtrumsmatta vägg, wc, tvättställ samt duschkabin.

Hall Ovanvåning
Möblerbar hall med laminatgolv av mörkare karaktär samt takfönster och bra förvaring så som angränsande klädkammare.

Sovrum 2 & 3 Ov
Båda dessa sovrum har ljust laminatgolv, vitmålade väggar och tak varsin inbyggd garderob samt fönster åt öster.

Sovrum 4
Ovanvåningens stora sovrum. Inrett i ungdomligt stil med ett mörkar laminatgolv och färgval. Här finns också garderob och fönster åt väster.

Badrum Ov
Badrum som renoverades 2010 med plastmatta, våtrumsmatta vägg, wc, tvättställ, dusch (glasdörrar), handdukstork (el) samt takfönster.

Lilla Tjärby ligger ett stenkast från Laholm med både gång och cykelavstånd in till stadskärnan. Lilla Tjärby har egen närlivs och god kommunikation till Halmstad,
Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 km
Gamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
Laholmsvägen till Halmstad.
E:6 av/på fart Mellbystrand, Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt LaholmLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
Vattenburen värme, Värmepump Nibe (2010) med jordvärme
Fasad:
Reveterad
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Byggnadsår:
1981
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

El:
14 712
Vatten/Avlopp:
5 094
Försäkring:
4 396
Total driftkostnad:
26 779
Driftkommentar:
Sanering:
2 577

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2015
Totalt:
933000
Byggnadsvärde:
730000
Skatt/avgift:
6998
Värdeår:
1981
Markvärde:
203000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt