Lyckovägen 13A Skummeslövsstrand Laholm

Härlig avkoppling med egen pool, uterum m.m.

På bästa läge i området finner ni denna pärla med allt man kan önska sig. Fullutrustat fritidshus som användas som permanent eller fritidsboende. Stor härlig pool med tillhörande pooldäck. Inglasat klinkerbelagt uterum och rymlig isolerad gäststuga med eget badrum och golvvärme.

Utgångspris: 2 495 000 :-

Conny Wistrand

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728245
Mail: conny@danfors.se

Budgivning


Budgivare
Bud
Tidpunkt
2
2 125 000 :-
14:20 27 August
:-
00:00 1 January
Huvudbild

Huvudbild

Fygbild

Fygbild

Fygbild

Fygbild

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Entré

Entré

Uteplats

Uteplats

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Pooldäck

Pooldäck

Pooldäck

Pooldäck

Pool

Pool

Pooldäck

Pooldäck

Uteplats

Uteplats

Gästhus och uterum

Gästhus och uterum

Hall

Hall

Hall

Hall

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Flygbild

Flygbild

Flygbild

Flygbild

På framsidan möter oss en stor snyggt stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Rakt fram finns ett mindre garage som används som förråd. Direkt till höger om entrén finns en trevlig uteplats där med skön morgonsol. Ingång till huset sker via ljus hall där man har ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättavdelning till höger. Rakt fram från entrén finns sovrummet med gott om garderober. Tidigare var det två sovrum som gjorts om till ett större. Därefter kommer man in i det öppna vitmålade allrummet med mycket ljusinsläpp. Rummet är snyggt integrerat med köksavdelningen. Från rummet finns utgångar via glasdörrar till pooldäcket i söderläge och det inglasade klinkerbelagda uterummet med golvvärme och öppningsbara glasskjutpartier mot pooldäcket. I anslutning till pooldäcket finns också den vinterisolerade gäststugan med eget badrum. Golvvärme finns installerat i hela gäststugan.

Stort underbart pooldäck i söderläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Poolen som är 4 x 8 meter har en bra trappa ner och även pooltäcke som ingår i försäljningen. Utespat ingår inte i överlåtelsen.

Möjlighet finns att överta de flesta av inventarierna. Larm finns installerat.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Pooldäck med pool om 4 x 8 meter. Inglasat uterum med golvvärme och öppningsbara glasskjutpartier. Uteplats framsida. Stor stenlagd uppfart med plats för ett flertal bilar.

Rumsbeskrivning

Kök
Spishäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och marmorbänkskivor.

Badrum
Badrum/WC 1: Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, WC, tvättställ, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. Badrum/WC 2: Dusch, WC, tvättställ och golvvärme.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Vinterbonat Fritidshus
Uppvärmning:
Elradiatorer. Golvvärme i badrum, uterum och gäststuga.
Fasad:
Träpanel
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Plintar
Byggnadsår:
1966
Byggnadskommentar:
ombyggt 1990 och 2010
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

El:
23 100
Vatten/Avlopp:
6 000
Total driftkostnad:
31 400
Driftkommentar:
Sanering:
1 800

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2017
Totalt:
1317000
Byggnadsvärde:
605000
Skatt/avgift:
7812
Värdeår:
1976
Markvärde:
712000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar