Hällede by 216 Våxtorp Laholm

Hemtrevligt fritidshus bland insynsskyddande skog och öppna fält!

Mysigt beläget bland likväl insynsskyddande skog som vackra öppna fält finner ni detta hemtrevliga fritidshus. Det byggdes 1967 men har sedan dess blivit bitvis renoverad genom åren. På ett idylliskt läge med Hällede naturreservat intill är detta fritidshus med altan, gäststuga beläget!

Utgångspris: 675 000 :-

Per Emilsson

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728223
Mail: per.emilsson@danfors.se
Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Gäststuga

Gäststuga

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Vedförråd

Vedförråd

Vy bild

Vy bild

Hall/entré

Hall/entré

Hall/entré

Hall/entré

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Sovrum

Sovrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Badrum/dusch

Badrum/dusch

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Entré in till hall med klädförvaring samt målat trägolv. Till vänster nås sovrummet också detta med målat trägolv och ljusa färger. Till höger från hallen kommer vi in till allrummet. Trivsamt rum med inslag så som kamin slipat och lackerat furugolv och synliga bjälkar samt utgång till trädäcket.

Vidare från hallen nås köket som är utrustat med en nyare kyl med frysfack, spis/ugn, ny varmvattensberedare. Köket har dessutom målat trägolv samt pardörrar ut mot trädgården. Från köket via skjutdörr nås badrummet. Ett charmigt badrum som renoverades 2015 och är utrustad med duschkabin, varmvattensberedare, vask samt en Elektrohelios mulltoa, från badrummet finns även dörr ut mot trädäcket.

Gäststuga på ca 15kvm finner vi ute i trädgården. 2015 lades nytt trägolv i gäststugan samt att det byggdes ett sammanförande trädäck mellan gäststugan och huvudbyggnaden.

Rumsbeskrivning

Hall
Målat trägolv och klädförvaring.

Allrum
Mysigt allrum med synliga bjälkar, kamin samt lackerat och slipat furugolv/plankgolv.

Sovrum
Sovrum med målat trägolv.

Kök
Kök med charmig utgång i form av dubbeldörr mot öst. Kök utrustat med halvkyl samt frysfack, spis/ugn samt kåpa(ej fläkt). Köksbänk samt vask är nyare och plankgolvet målades om 2017. I köket finns även en mindre varmvattensberedare.

Badrum
Badrummet nås via skjutdörr från köket. Ny duschkabin från 2016, vask, varmvattensberedare samt en Elektrohelios mulltoa.

I närheten till Hällede by finner vi Våxtorp.
Våxtorp är ett idylliskt samhälle med god service och rika möjligheter till natur- och fritidsaktiviteter. På sommaren finns här rodelbana, Bungy Rocket samt zipline banor på Hallandsås som också har södra Sveriges största skidbackar vilka under säsong drar många besökande från en stor region. Orten har flera villaområden som växte fram under 1970-talet. Välbesökta Våxtorps marknad, vår- och höst, har lång tradition bakåt. Här finns bank, bensinmack med postservice, livsmedelsbutik, möbelaffär, pizzeria, och kiosk med matservering. I samhällets närhet finns ridhus med tävlingsbana, djurklinik, värdshus, kyrka och Laholms golfbana med 27 hål.

Förskola och skola F-9. Idrottshall, motionsspår, tennisbana, bibliotek., servicehus, räddningstjänst.

Avstånd:
Örkelljunga 12 km
Laholm 25 km
Halmstad 45 kmRiksväg 24. Buss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 24 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Luft/luft, radiatorer
Fasad:
Trä
Tak:
Derbigum
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Plintar
Byggnadsår:
1967
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas

Driftkostnad

El:
6 000
Försäkring:
1 850
Total driftkostnad:
10 850
Driftkommentar:
Vägsamfällighet:
1 200
Sotning:
400
Sanering:
1 400

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2015
Totalt:
236000
Byggnadsvärde:
124000
Skatt/avgift:
1770
Värdeår:
1967
Markvärde:
112000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt