Mästocka Bökeberg 401 Laholm Laholm

Mitt i naturen !

Mitt i naturen finns denna trevliga stuga för skön avkoppling. Här har man en solig trädgårdsdel med stora gräsytor och en rogivande naturdel med grillplats och utekök. Nyare grillkåta och c:a 25 kvm överbyggd altan med plats för det stora sällskapet. Charmig lantlig ljus luftig interiör. Lätt att ta sig till och från stugan.

Utgångspris: 535 000 :-

Conny Wistrand

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728245
Mail: conny@danfors.se
Huvudbild

Huvudbild

Framsida

Framsida

Gavel

Gavel

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Grillkåta

Grillkåta

Grillkåta

Grillkåta

Naturtomt

Naturtomt

Gavel

Gavel

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Grillplats och utekök

Grillplats och utekök

Förråd

Förråd

Vedförråd

Vedförråd

Uppfart med parkering

Uppfart med parkering

Knappt 2 km till naturreservat

Knappt 2 km till naturreservat

Grillkåta

Grillkåta

Grillkåta

Grillkåta

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Mitt i naturen finns denna trevliga stuga för skön avkoppling. Här har man en solig trädgårdsdel med stora gräsytor och en naturdel med träd och buskar. På fastigheten finns bl.a. en rymlig charmig grillkåta med eget soldäck och utomhusgrillplats med utekök . Kåtan har väggfasta bänkar med tillhörande renfällar och rymmer många grillsugna. Den 2014 nybyggda altanen om totalt c:a 65 kvm sträcker sig runt stugan på ett trevligt sätt. C:a 25 kvm i söderläge är överbyggt och c:a 40 kvm i västerläge med kvällssol är öppet. Här finns det riktigt gott om plats för t.ex. midsommarfirande eller en kräftskiva. Via den överbyggda altanen kommer man i stugan som är genomgående inredd med passande vitmålad panel på väggar och i tak. Till vänster om entrén finns det öppna köket och till höger en rymlig matplats med fönster mot altanen och beteshagen utanför. Innanför köket finns ett mindre sovrum (finns ej med på bild) och badrummet. Via ett öppet valv från matrummet så når man allrummet med öppen spis och utgång till soldäcket i västerläge. Innanför allrummet finns två sovrum och ett förvaringsutrymme.

Under de senaste fem åren har nuvarande ägare bl.a. byggt ny altan, grillkåta, utekök, målat fasaden, lagt klickgolv m.m. Skorstenen provtrycktes 2016 – ok. Vattnet har använts för matlagning, dusch m.m. Ska man använda det som dricksvatten bör det kokas först. Avloppet är kopplat till sluten tank som töms 2 gånger/år. Möjligheter finns att överta de flesta av inventarierna.

Från stugan har man knappt två km till Blåalt Naturreservat.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

C:a 25 kvm stor överbyggd altan i söderläge. C:a 40 kvm öppet soldäck i västerläge med kvällssol. Altan och soldäck är nybyggda 2014.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis, mikrovågsugn och två mindre kylskåp, varav ett med litet frysfack.

Badrum
Dusch, WC och tvättställ.

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Elradiatorer. Öppen spis.
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Plintar
Byggnadsår:
1968
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas

Driftkostnad

El:
3 700
Vatten/Avlopp:
1 000
Total driftkostnad:
6 200
Driftkommentar:
Sanering:
1 500

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2017
Totalt:
383000
Byggnadsvärde:
200000
Skatt/avgift:
2872
Värdeår:
1968
Markvärde:
183000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar