Odens väg 3 Skummeslövsstrand Laholm

Nybyggd 1,5-plans villa i New England stil!

Mycket trevlig villa i New England stil med bra kvaliteter och hög standard. Tre sovrum, två stora badrum, vardagsrum i vinkel med stor rymd, hög takhöjd och vackert kök från Vedum med praktisk köksö. En ypperlig villa för barnfamiljen med sovrummen samt sällskapsdel till de yngre på ovanvåningen.

5 rum

637m² tomtarea

163m² boarea

Utgångspris: 4 100 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

F.b platta till garage

F.b platta till garage

Veranda

Veranda

Hall/entré

Hall/entré

Kök/matplats

Kök/matplats

Kök/matplats

Kök/matplats

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Vardagsrum i vinkel

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstuga

Trapp till ovanvåningen

Trapp till ovanvåningen

Trapp

Trapp

Sällskapsrum Ov

Sällskapsrum Ov

Sällskapsrum Ov

Sällskapsrum Ov

Sällskapsrum Ov

Sällskapsrum Ov

Balkong

Balkong

Vy mot Hallandsåsen

Vy mot Hallandsåsen

Vy mot Hallandsåsen

Vy mot Hallandsåsen

Sovrum 1 Ov

Sovrum 1 Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 3 Ov

Sovrum 3 Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Planlösning

Planlösning

Planlösning - ovanvåning

Planlösning - ovanvåning

Entré sker via mysig veranda med infällda spotlights, in till rymlig hall med vacker klinkergolv och svängd ektrapp till ovanvåningen. Två smarta förvarningar med klädkammare samt förrådsutrymme under trappen. Till vänster i hallen nås entréplans badrum, som går i vita och gråa toner. Vidare från hallen öppnar huset upp sig till kök och stort vardagsrum i vinkel. Här ligger ett fint ekparkettgolv samt stora ljusinsläpp från de höga fönsterpartierna som går från golv till tak, takhöjden i det nedre-plan är på 2.70 m vilket ger en härlig rymd och öppenhet. Köket kommer från Vedum och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens samt praktisk köksö med förvaring undertill och barhäng på ena sidan. Från köket nås trädgården och den framtida altanen via pardörrar. I anslutning till köket nås tvättstugan och groventrén, golvet är belagt med klinker och här finns både tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning där vardagsrummet går i vinkel. Här finns möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet finns även här utgång till trädgården.

Från den svängda ektrappan nås ovanvåningens sällskapsrum som har både takkupa samt utgång till balkongen som vetter mot söder. Från detta rum nås det husets andra badrummet som både har dusch och badkar. Ovanvåningens tre sovrum har alla ekparkett, det större sovrummet har egen walk-in-closet.

Fiber anslutet.
F.b med luftintag till framtida kamin i vardagsrummet.
Stora fönster med avtagbara spröjs.
Fönsterbänkar av marmor.

Rumsbeskrivning

Entré/hall
Vackra pardörrar tar dig in till en rymlig hall med stora klinkerplattor som går i grått. Öppen svängd ektrapp upp mot andra våningen. Angränsande klädkammare och praktiskt förvaring under trappan.

Badrum
Helkaklat badrum som går i grått och vitt. Interiören är från Svedbergs, Westerbergs, Smedbo samt blandare från Mora. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ, dusch (glasdörrar), handdukstork. Stort fönster med frostfilm ger ett trevligt ljus in till badrummet.

Kök
Kök från Vedum med höga köksskåp och tillhörande överskåp med vita matta köksluckor samt vitrinskåp med inbyggda spotlights. Genomgående utdragslådor och infällda spotlights över arbetsbänkarna. Stilfull glasmosaik löper längs köksbänken samt ett liggande fönster för ljusinsläpp. Köket är utrustat med spishäll (induktion), fläktkåpa, kyl, frys, integrerad diskmaskin, ugn samt micro. Samtliga vitvaror från Siemens. Utöver detta finns praktisk köksö med förvaringsskåp, barplats samt integrerat eluttag ”pop-up”.
Vacker ekparkett, höga fönster från golv till tak med infällda lysdioder samt en takhöjd på 2,70m ger köket en härlig rymd och trevlig ljusinsläpp. Här finns också pardörrar ut mot trädgården och den ”framtida” altanen.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med vacker ekparkett, höga fönsterpartier från golv till tak med infällda lysdioder samt en takhöjd på 2,70m ger rummet rymd. Öppen lösning mot köket. Finns f.b med luftintag för framtida kamin.

Tvättstuga/groventré
Tvättstuga inrett i ljusa färger samt dekorvägg i blått, på golvet ligger klinker samt vävtapet på väggarna. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, samt vask, och förvaringsskåp. Värmepumpen är placerad i tvättstugan.

Sällskapsrum/hall Ov
Bra sällskapsrum med ekparkett, takkupa samt balkong mot söder med vy mot Hallandsåsen.

Sovrum 1 & 2
Båda sovrummen har ekparkett, samt fönster åt väster. Samtliga sovrum har har byggts med högre väggliv längs långsidorna för bättre utrymme.

Sovrum 3 Ov
Det större sovrummet har ekparkett och är inrett i harmoniska färg och tapetval. Praktiskt angränsande walk-in-closet. Samtliga sovrum har har byggts med högre väggliv längs långsidorna för bättre utrymme.

Badrum Ov
Ovanvåningens badrum är också det helkaklat och går i ljusa färger. Takkupan gör att detta badrum blir rymligt och ljust. Interiören är från Hafa, Westerberg och Svedbergs. Badrummet är utrustat med belyst badrumsspegel, 2 x tvättställ, badkar, handdukstork, wc samt dusch (glasdörr)

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Planer finns för vårdcentral, lokal bank m.m. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Mycket trevlig villa i New England stil med bra kvaliteter och hög standard. Tre sovrum, två stora badrum, vardagsrum i vinkel med stor rymd, hög takhöjd och vackert kök från Vedum med praktisk köksö. En ypperlig villa för barnfamiljen med sovrummen samt sällskapsdel till de yngre på ovanvåningen. Utöver detta finns det en färdig gjuten platta för garage. Varmt välkomna

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump, golvvärme, radiatorer (Nibe F750)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
2017
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)

Driftkostnad

El:
10 335
Vatten/Avlopp:
4 130
Försäkring:
5 103
Total driftkostnad:
21 360
Driftkommentar:
I elförbrukningen ingår uppvärmningskostnaden.
Renhållning:
1 792

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
2 017
Kod:
220
Byggnadsvärde:
2 302 000
Markvärde:
627 000
Totalt:
2 929 000

Energideklaration

Utfärdat den::
12 November
Energiklass:
B
Energiprestanda:
34 kWh/m²

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt