Smultronvägen 2A-B Laholm Laholm

Nybyggt parhus

Parhus, nyproducerat 2017, på trevliga Glänninge. Ett modernt boende med påkostade materialval. Goda möjligheter till uthyrning, generationsboende m.m. Här bor man med närhet till centrum samt förskola på området.

Utgångspris: 3 250 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728232
Mail: elin@danfors.se
Huvudbild

Huvudbild

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Hall

Hall

Hall

Hall

Sovrum

Sovrum

Tvättstuga

Tvättstuga

Badrum

Badrum

Sovrum

Sovrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Matplats

Matplats

Matplats

Matplats

Sällskapsrum mot köket och hallen

Sällskapsrum mot köket och hallen

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Planritning

Planritning

Parhus med två lägenheter i ett plan. Respektive lägenhet är på 3 rok och 86 kvm.
Entré till en klinkerbelagd hall med rejäl garderobsförvaring med skjutpartier. På ena sidan om hallen finns ett sovrum, tvättstuga/teknikrum och badrum. Längst in i huset på samma sida finns det andra sovrummet med skjutdörrsgarderober. På andra sidan om hallen ligger köket som nås både direkt från hallen och från sällskapsrumsdelen. Köket är smakfullt inrett med bland annat skifferliknande väggtegel längs matplatsen, modern köksinredning och rostfria kapitalvaror. I köket finns den rejäla matplats som väver ihop köket med sällskasprummet. Från sällskapsrummet finns utgång till den trallbelagda altanen och vidare trädgården.
Lägenheterna är påkostade med kvalitativa materialval, fönsterbänkskivor i natursten, spotlights (led) infällda i fönstersmygar för en lyxig och trivsam belysning, spotlights (led) i taket i kök och badrum. Genomgående ekparkettgolv överallt utom hallen och våtrum.

De två lägenheterna är spegelvända, i övrigt identiska.

Fiber finns installerat.

Båda lägenheterna är idag uthyrda med en hyresintäkt på 228.000 kr/år (kallhyra) om man som köpare önskar fortsätta med det.

Rumsbeskrivning

Kök
Köksinredning från Kvik och kapitalvaror från Bosch.
Induktionshäll, spisfläkt, 2 st kombinerade kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn och inbyggd ugn.

Badrum
Dusch, WC, tvättställ och handdukstork. Våtrumsmatta på golv och väggar.

Tvätt/grovkök
Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 kmGamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plans parhus
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (NIBE 370), golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Byggnadsår:
2017
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

Vatten/Avlopp:
1 630
Försäkring:
3 979
Total driftkostnad:
8 955
Driftkommentar:
Sanering:
3 346

Taxeringsvärde

Kod:
210
År:
2017
Totalt:
160000
Skatt/avgift:
1600
Markvärde:
160000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar