Odens Väg 14 Skummeslövsstrand Laholm

Nyproducerad 1-plansvilla!

1-plansvilla med 3 sovrum, 2 badrum och carport. Här bor man med cykelavstånd till hav och bad, restaurang, mataffär m.m. Bra pendlingsläge med närhet till E6 och nya Båstads tågstation. Det finns möjlighet att sätta sin egen personliga prägel eller välja valfri annan villa från NP Nilsson Villan. Kontakta oss för prisuppgift.

Utgångspris: 3 595 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se
Trädgårdssida

Trädgårdssida

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Tvättstuga

Tvättstuga

Detalj

Detalj

Detalj sovrum

Detalj sovrum

Sovrum

Sovrum

Fasadritning

Fasadritning

Planritning

Planritning

Entré till klinkerbelagd hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Hallen leder in till ett stort och rymligt sällskapsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Här finns utgång till altan och vidare även trädgård. I anslutning till sällskapsrummet, med öppen planlösning, ligger köket som även nås från hallen. Till vänster från hallen är tvättstugan placerad, tvättstugan fungerar även som groventré. I anslutning till sovrummet finns ett privat badrum med dusch. I husets motsatta del, på andra sidan sällskapsrummet, finns ytterligare två sovrum och ett badrum med badkar.

Genomgående ekparkettgolv i huset bortsett från badrum, tvättstuga och entré som har klinker på golvet.

Larm (Securitas).
Huset levereras grundmålat.

Rumsbeskrivning

Kök
Spishäll, ugn, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Marbodal köksinredning och Electrolux kapitalvaror.

Badrum
Badrum 1: Dusch, WC och tvättställ. Svedbergs badrumsinredning. Helkaklat med golvvärme.
Badrum 2: Badkar, WC och tvättställ. Svedbergs badrumsinredning. Helkaklat med golvvärme.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin och torktumlare.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (NIBE), golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Byggnadskommentar:
Nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas Trarydfönster

Driftkostnad

Vatten/Avlopp:
5 930
Total driftkostnad:
6 875
Driftkommentar:
Sanering:
945

Taxeringsvärde

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt