Odens väg, Valhallavägen (149) Skummeslövsstrand Laholm

Nyproduktion 1-plansvilla!

Valfri villa från Bra Hus på valfri tomt i Allarp med närhet till hav och bad, restaurang, mataffär m.m. Bra pendlingsläge med närhet till E6 och Båstads tågstation. Angivet pris gäller denna välplanerade 1-plansvilla med praktisk uppdelning med en "vuxenavdelning" och en barn-/ungdomsavdelning.

Utgångspris: 3 755 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se
Smultron 149

Smultron 149

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Planritning

Planritning

Smultronstället 149

Välplanerad 1-plansvilla med praktisk uppdelning med en ”vuxenavdelning” och en barn-/ungdomsavdelning. Fyra sovrum, två badrum, kök och sällskapsrum i öppen planlösning samt ett separat allrum.

Entré sker på husets gavel till en hall med avhängning och garderobsförvaring. På höger sida ligger tvättstugan/groventrén och på vänster sida ligger ett sovrum med separat klädkammare. I anslutning till hallen finns också ett badrum med dusch. Vidare in i huset nås ett stort sällskapsrum och köket med öppen planlösning. Här är det ett generöst ljusinsläpp och det finns gott om plats för både matplats och soffgrupp och i sällskapsrumsdelen finns också utgång till trädgården. I köket finns ett separat förråd som kan användas som ett gammaldags skafferi. Vidare genom en skjutdörr nås barn-/ungdomsavdelningen med ett sällskapsrum, ett helkaklat badrum med dusch samt tre jämnstora sovrum.
Genomgående eklamellgolv (3-stav) i hela huset bortsett från badrum och tvättstuga.

Golvvärme i hela huset med separata termostater i varje rum.

Se vidare information på www.brahus.se angående husen och följ nedanstående länk för ytterligare information om området med lediga tomter m.m.
https://www.hemnet.se/bostad/tomt-skummeslovsstrand-laholms-kommun-allarp-den-hallbara-smastaden-7683015

I angivet pris ingår tomt, anslutningsavgifter, hus och byggnation. Kostnader för tillval, bygglov, kontrollansvarig, övriga byggherrekostnader m.m. tillkommer för köparen.

Rumsbeskrivning

Kök
Ballingslövskök med induktionshäll, spisfläkt, kylskåp, frysskåp, diskmaskin och inbyggd ugn. Kapitalvaror från Siemens.

Badrum
Badrum 1: Helkaklat med dusch, WC och tvättställ.
Badrum 2: Helkaklat med dusch, WC och tvättställ.

Båda badrummen har inredning från Ballingslöv och porslin från IFÖ.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (IVT), golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Byggnadskommentar:
Nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas superenergi, aluminiumklädda

Driftkostnad

Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar