Odens Väg 12 Skummeslövsstrand Laholm

Nyproduktion

Valfri NP Nilsson-villa på tomt i Allarp. Här bor man med cykelavstånd till hav och bad, restaurang, mataffär m.m. Bra pendlingsläge med närhet till E6 och Båstads tågstation. Angivet pris gäller denna 1,5 plansvilla med 4 sovrum, 2 badrum och carport. Det finns möjlighet att sätta sin egen personliga prägel.

Utgångspris: 3 595 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se
Entrésida

Entrésida

Interiörbild

Interiörbild

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Fasad

Fasad

Interiörbild

Interiörbild

Kök

Kök

Kök

Kök

Fasadritning

Fasadritning

Planritning BV

Planritning BV

Planritning OV

Planritning OV

Entré till klinkerbelagd hall med trappa till ovanvåningen. Till höger om hallen finns tvättstuga med groventré, även i detta utrymme ligger klinker på golvet. Rakt fram från hallen nås ett sovrum samt ett badrum med dusch och något till vänster öppnar sig sällskapsrummet upp. Sällskapsrummet är rymligt och har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus och en härlig rymd. Med öppen planlösning finns här också köket placerat i vinkel från sällskapsrummet. Här finns utgång till altan och vidare även trädgården. I anslutning till sällskapsrummet finns ytterligare ett sovrum, det största.

På ovanvåningen finns ett rejält allrum, badrum med badkar samt två sovrum.

Genomgående ekparkettgolv i huset bortsett från badrum, tvättstuga och entré som har klinker på golvet.

Larm (Securitas).
Huset levereras grundmålat.

Rumsbeskrivning

Badrum
Badrum BV: Dusch, WC och tvättställ. Svedbergs badrumsinredning. Helkaklat med golvvärme.
Badrum OV: Badkar, WC och tvättställ. Svedbergs badrumsinredning. Helkaklat.

Kök
Spishäll, ugn, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Marbodal köksinredning och Electrolux kapitalvaror.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin och torktumlare.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (NIBE), golvvärme på bottenvåning och radiatorer på övre plan
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Byggnadskommentar:
Nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas Trarydfönster

Driftkostnad

Vatten/Avlopp:
5 930
Total driftkostnad:
6 875
Driftkommentar:
Sanering:
945

Taxeringsvärde

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt