Sibyllavägen 36B Mellbystrand Laholm

Trevlig villa med härlig rymd på N. Mellbystrand

Ljus, luftig och härlig planlösning, gedigen konstruktion och närhet till Mellbystrands härliga - Sverige Längsta - sandstrand, Strandhotellet med utbud av god mat och dryck, Mellbystrands liv, Lundströms bodar.

Utgångspris: 3 950 000 :-

Välkommen till Sibyllavägen 36B

Välkommen till Sibyllavägen 36B

Härligt altandäck

Härligt altandäck

Trädgårdssidan

Trädgårdssidan

Exteriör

Exteriör

Entré

Entré

Välkommen in!

Välkommen in!

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Loft

Loft

Loft

Loft

utvald 2

utvald 2

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Gästtoalett

Gästtoalett

Tvättstuga

Tvättstuga

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Stranden

Stranden

Stranden med blick mot Båstad

Stranden med blick mot Båstad

Vackra klitter

Vackra klitter

Ett stenkast från Sveriges längsta sandstrand

Ett stenkast från Sveriges längsta sandstrand

Rymlig entré till hall med plats för kläd av hängning, från entrén nås loften som fungerar bra både som sovrum eller som sällskapsutrymme. Från hallen nås den tvättstugan samt ett wc / gästtoalett.
Vidare kommer man in i det väl till tilltagna sällskapsrummet med ryggåstak, detta ger en härlig rymd och luftig känsla i samspel med att detär stor fönster i hela gaveln mot väster.
Här finns även en braskamin. I kombination med sällskapsrummet finns det rymliga köket, fin inredning med högblank vit lucka samt rostfria kapitalvaror.
Det ligger ett genomgående klinkergolv med golvvärme i hela huset förutom i sovrummen som har ekparkett.
Väl tilltaget badrum med inredning från Svedbergs här finns dusch, wc, handfat, handukstork, samt frånluftsfläkt, även här är klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar.
Det finns tre rejäla sovrum.
Trevligt hus med härlig känsla av rymd och mycket ljusinsläpp.

Rumsbeskrivning

Kök
Vit högblank köksinredning. Stor kyl och frys, mikrovågsugn, kakel över diskbänk och inb. varmluftsugn och induktionshäll. Bänkskivor i svart laminat. Klinker. Vitmålade väggar.

Badrum
Badrum/WC 1: Helkaklat med klinkergolv och golvvärme här finns dusch, WC, tvättställ, golvvärme och handduksvärmare.

Toalett
Badrum/WC 2: WC och tvättställ. Kakel samt klinker.

Tvätt/grovkök
Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med vask

Mellbystrand, beläget mellan E6 och havet utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran badliv vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna har de senaste decennierna byggts åtskilliga åretruntboenden insprängda i strandskogen, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynerna i norra Mellbystrand och nyrenoverade Strandhotellet vid Kustvägen är öppet året om. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset, naturreservatet Hökafältet har välbesökta motionsslingor och i närbelägna Mellby finns en Pay & Playgolfbana. Mellbystrand har butiker, bensinstationer, minigolfbana, tennisbana, campingplatser, läkarstation och restauranger. På Mellby Center nära motorvägen finns ICA Maxi och utbud av butiker i olika branscher.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 23 km
Båstad 16 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Riksväg 24Inom gångavstånd når man Mellbystrands härliga – Sverige Längsta – sandstrand med dess härlig dyner. Strandhotellet med sitt trevlig utbud på god mat och dryck, Mellbytsrands liv, Lundströms bodar mm mmLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump, golvvärme NIBE
Fasad:
Puts
Tak:
Glaserade tegelpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Lecaplatta
Byggnadsår:
2013
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas isoler

Driftkostnad

El:
15 000
Vatten/Avlopp:
3 550
Försäkring:
3 600
Total driftkostnad:
24 457
Driftkommentar:
Sotning:
500
Sanering:
1 807

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2017
Totalt:
2893000
Byggnadsvärde:
1833000
Värdeår:
2013
Markvärde:
1060000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar