UTHYRES - Lantmannagatan 3 Laholm Laholm

UTHYRES!

Lokaler för kontor, utbildning, showrum, privatvård el. liknande i flexibla ytor från 10 kvm och uppåt. Ljusa fräscha lokaler med tillgång till fiber. Möjlighet att hyra större yta finns (ytterligare 220 kvm). Se även www.siloetten.se

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se
Siloetten

Siloetten

Planritning

Planritning

Kartbild

Kartbild

Kartbild

Kartbild

Kartbild

Kartbild

Lokaler för kontor, utbildning, showrum, privatvård el. liknande i flexibla ytor från 10 kvm och uppåt.
Ljusa fräscha lokaler med tillgång till fiber.
Möjlighet att hyra större yta finns (ytterligare 220 kvm).
Se även www.siloetten.se

ed sina naturliga förutsättningar och sitt företagsvänliga klimat är Laholms kommun den självklara etableringsorten för mindre och medelstora företag. Företagsklimatet är ett av landets bästa och i Svenskt näringslivs senaste rankning i landets 290 kommuner tillhör Laholm elitklassen med sin femte plats.Gamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.

Närhet till E:6
Tågstation i Laholm och Båstad.
Flyg i Ängelholm samt Halmstad.
Bussförbindelser.

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 23 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Driftkostnad

Driftkommentar:
Underhåll:
Vägsamfällighet:

Taxeringsvärde

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt