Barrvägen 3 Skummeslövsstrand Laholm

Välbyggd nyare vinkelvilla med öppen härlig planlösning!

Med bra läge i Skummeslövsstrand på återvändsgata finns denna mycket välbyggda vinkelvilla från 2007 med öppen härlig planlösning och hög takhöjd. Vinterträdgård, sovloft, gäststuga och soldäck i alla väderstreck. Gångavstånd till lång sandstrand och livsmedelsbutik. Här är det bara att njuta av tillvaron!

Utgångspris: 3 385 000 :-

Gavel

Gavel

Framsida

Framsida

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Entré

Entré

Uteplatser mot söder

Uteplatser mot söder

Trädgård

Trädgård

Uteplats

Uteplats

Södersida

Södersida

Gavel

Gavel

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Gäststuga

Entré

Entré

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Matplats

Matplats

Allrum

Allrum

Vinterträdgård

Vinterträdgård

Vinterträdgård

Vinterträdgård

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

WC

WC

Groventré/tvättstuga

Groventré/tvättstuga

Sovloft

Sovloft

Sovloft

Sovloft

Bild från sovloftet

Bild från sovloftet

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Planritning

Planritning

Med bra läge i Skummeslövsstrand på återvändsgata finns denna mycket välbyggda vinkelvilla med öppen härlig planlösning. 2007 byggdes villan till och om helt till ett modernt öppet boende där man har många meter i takhöjd i största delen av huset. Påkostade materialval såsom bl.a. Ballingslövskök, ett exklusivt skeppsgolv, klinkerbelagd vinterträdgård m.m. Köket, allrummet och vinterträdgården värms upp av luftburen golvvärme. I övriga rum sitter det vattenburna radiatorer. Endast ett fåtal stommar från ursprungsbyggnaden är kvar. Resten är allt nytt från 2007, förutom bl.a. soldäcken och gäststuga som har byggts senare. Villan fungerar utmärkt som både permanent- och fritidsboende. Här finns det plats för många med sina två sovrum, sovloft och den rymliga gäststugan. Nuvarande ägare bor permanent i villan sedan 2007. Under en del av villan finns en torr och fin källardel om c:a 65 kvm med bra förvaringsmöjligheter.

Entré sker via trevlig klinkerbelagd veranda under tak till klinkerbelagd hall. I hallen finns en större garderob, dörr till vinterträdgården samt ingång till det öppna luftiga allrummet med dess härliga rymd. Det vackra skeppsgolvet sträcker sig i hela rummet ut i köket vilket ger en mycket trevlig dimension. Allrummet har utgångar åt två håll till soldäcken. I ena änden av allrummet nås ett ljust sovrum med en mycket stor klädkammare. Via en trappa nås också ett trivsamt sovloft med bra takhöjd. I den andra änden av allrummet möter oss den klinkerbelagda vinterträdgården med öppningsbara glasskjutpartier till soldäcket åt söder och väster. Om man vill avgränsa vinterträdgården från allrummet så används det glasade vikdörrpartiet. Ljusinsläppet från glaspartierna mot söder och väster finns då kvar, liksom kontakten mellan rummen. Köket är snyggt integrerat med allrummet där bl.a. en köksö med plats för ett par barstolar avgränsar köksdelen. Från köket nås en rymlig ljus tvättstuga med utgång till ett av de tre soldäcken. Till vänster om entrén finns badrummet, ett sovrum och en gästtoalett. Fiber och centraldammsugare finns installerat i villan.

Trevlig uppvuxen anlagd trädgård med bl.a. gäststuga med egen mindre uteplats.

Rumsbeskrivning

Kök
Ballingslövskök där allt inklusive kapitalvaror är från 2007, förutom induktionsspishällen som är från 2018. Spishäll (induktion), spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, diskmaskin och kakel.

Badrum
Badrum/WC 1: Dusch, WC och tvättställ. Allt från 2007. Badrum/WC 2: WC och tvättställ. Allt från 2010.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin 2007, torktumlare 2007 och tvättbänk. Frys 2007.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 24 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla i vinkel med källare
Uppvärmning:
Luftburen golvvärme och vattenburna radiatorer via IVT frånluftsvärmepump 490.
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Galserade betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta/källare
Byggnadsår:
1965
Byggnadskommentar:
Helt om- och tillbyggt 2007.
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

El:
15 703
Vatten/Avlopp:
4 232
Total driftkostnad:
21 635
Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2015
Totalt:
2210000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt