Sandgatan 6 Veinge Laholm

Välkomna till ett mycket välskött hem

Välkomna till ett mycket välskött hem med härlig trädgård. 1,5-plans villa som renoverats och uppdaterats under årens lopp med bland annat bergvärme, badrum, kök för att nämna några. Stort härligt uterum med angränsande stensatt terrass samt fristående garage med hobbyrum, dusch och bastu.

Utgångspris: 1 800 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Garage/Carport/hobbyrum/bastu

Garage/Carport/hobbyrum/bastu

Hobbyrum (gym)

Hobbyrum (gym)

Bastu/dusch

Bastu/dusch

Entré

Entré

Toalett/Badrum

Toalett/Badrum

Toalett/Badrum

Toalett/Badrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Matsal/rum

Matsal/rum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Hall

Hall

Hal Ov

Hal Ov

Sovrum 1 Ov

Sovrum 1 Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sovrum 2

Sovrum 2

Tvättstuga

Tvättstuga

Pannrum

Pannrum

Planlösning - Ovanvåning

Planlösning - Ovanvåning

Planlösning - Bottenvåning

Planlösning - Bottenvåning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Entré med plats för att hänga av sig ytterkläderna, direkt till vänster nås nedre plans helkaklade toalett/badrum som är förberett för dusch eller badkar. Vidare från entrén nås köket. Ett ljust trevlig kök med bra förvaring och arbetsbänk, från köket nås det inglasade uterummet samt nedgången till källaren. I anslutning till köket nås matplats/rum med parkettgolv samt trevligt detalj med fönsteröppning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är i vinkel med ekparkett, här ges det plats till både matsalsmöblemang samt vardagsrumsgrupp. Ett ljust trevligt rum som även har utgång till den indragna altanen via pardörrar. Från vardagsrummet nås sedan hallen med klädförvaring och trappan till ovanvåningen.
Från ovanvåningens hall nås badrummet, sovrummet samt sällskapsrummet som har en trevlig vy över nejden. I angränsning till sällskapsrummet nås det andra sovrummet som även har utgång till balkong. För de som önskar går det att dela av detta rum till ytterligare ett sovrum.

Garaget är inrett med plats för en bil samt verkstadsdel. I anslutning har man inrett ett hobbyrum (gym) med tillhörande dusch och bastu.

Rumsbeskrivning

Entré
Entré med laminatgolv, laserad bröstpanel samt plats för ytterkläder.

Badrum
Inrett med klinkergolv, kakel, wc, tvättställ. F.b för dusch eller badkar. Renoverat 2006.

Kök
Ikeakök med vit köksinredning och utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläktkåpa, kyl/frys, mikro, diskmaskin, bänkskivor av laminat samt utgång till uterum och nedgång till källaren.

Matsal/rum
Parkettgolv, fönsteröppning mot vardagsrum. möjlighet till att göra om till sovrum för den som önskar.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med fin ekparkett samt utgång till den indragna terrassen.

Badrum Ov
Inrett med klinkergolv, kakel, wc, tvättställ, takfönster (elektriskt, fjärr) samt dusch. Renoverat 2014.

Sovrum 1 Ov
inrett med plastmatta och garderob.

Sällskapsrum Ov
Inrett med laminatgolv, takkupa med vacker vy över nejden samt bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Inrett med mörkt laminatgolv, inbyggd förvarningar längs väggarna samt två garderober. Detta rum ah också utgång till egen balkong. Här ges också möjlighet till att dela av rummet till ett extra sovrum.

Tvättstuga/förråd Källare
Inrett källare under del av huset. Här är tvättstugan placerad med tvättmaskin och torktumlare, i anslutning nås förrådsrum där värmesystemet är placerat.

Veinge består av både kyrkby och stationssamhälle. Förr var orten järnvägsknut där Hässleholmsbanan knöts samman med Västkustbanan. På 1990-talet drogs Västkustbanan väster om samhället, Hässleholmsbanan är däremot kvar även om tågen inte längre stannar. I Veinge finns villaområden, som huvudsakligen växte upp under 1970-talet. Veinge har ett bra läge med närhet till Laholm, Halmstad och andra orter. I samhällets närhet finns fornlämningar i vacker natur och vidunderlig utsikt över både slätt och böljande landskap. Samhället har restauranger pizzeria, motorcrossbana, livsmedelsaffär, ölbryggeri, kiosk, bensinmack, kyrka och Hallands största dansställe.

Förskola, Skola F-6 och 7-9. Äldreboende, idrottshall, idrottsplatser, utomhusbassäng, bibliotek.

Avstånd:
Laholm 5 km
Halmstad 28 kmVäg 117. Buss med Hallandstrafiken. Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 24 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla med källare
Uppvärmning:
Värmepump/bergvärme (Nibe 2010)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Torpargrund/källare
Byggnadsår:
1976
Byggnadskommentar:
Tillbyggt 1979
Stomme:
Trä
Fönster:
2-/3-glasfönster

Driftkostnad

El:
19 600
Vatten/Avlopp:
4 520
Försäkring:
4 356
Total driftkostnad:
30 221
Driftkommentar:

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2018
Totalt:
1061000

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar