Marbäcksvägen 13 Laholm Laholm

Villa/fritidshus Skottorp

Trevlig bostad som passar till såväl fritidshus som permanentboende. Bostaden har renoverats i mitten av 90-talet och i charmig stil. Bra läge för den som vill bo strax utanför Skottorp men ändå ha närheten till byn, havet samt E6 som ger bra pendlingsmöjligheter.

Utgångspris: 1 750 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Hall/entré

Hall/entré

Hall/entré

Hall/entré

Sovrum 1

Sovrum 1

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats/kök

Matplats/kök

Matplats/kök

Matplats/kök

Matplats/kök

Matplats/kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Tvättstuga/groventré

Tvättstuga/groventré

Tvättstuga/groventré

Tvättstuga/groventré

Ov hall

Ov hall

Ov hall

Ov hall

Ov Sovrum 2

Ov Sovrum 2

Ov Sovrum 3

Ov Sovrum 3

Tomtkarta

Tomtkarta

Entré in till hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, ytterligare förvaring finns i passagen till vardagsrummet. Från hallen nås ovanvåningen samt sovrum 1 och badrum. Rymligt badrum med både dusch, hörnbadkar. Underbart allrum som är uppdelat i vardagsrumsdel samt kök och matplatsdel. Vardagsrummet har plastmatta och en värmande kamin en halvvägg delar av detta rum mot köket. Köket har en mysig atmosfär som går i trevlig färger samt stor matplats för att ta emot nära och kära. I angränsning till köket nås groventrén med tillhörande tvättstuga.
Ovanvåningen är inredd med hall med förvaring samt två sovrum även dessa med bra förvaringsmöjligheter.

Försäljningen innefattar båda fastigheterna Laholm Skummeslöv 2:25, 2:16.
Tomtarealen 1 932 kvm innefattar båda fastigheterna Laholm Skummeslöv 2:25 (1 250 kvm), 2:16 (682 kvm)

Rumsbeskrivning

Entré/hall
Hall med plastmatta och klädförvaring.

Sovrum 1
Ljust sovrum med laminatgolv, renoverat 2016.

Badrum
Badrum med följande utrustning, plastmatta, våtrumsmatta, wc, tvättställ, dusch hörna, hörnbadkar.

Allrum
Allrum som är uppdelat i vardagsrumsdel samt kök och matplatsdel. Vardagsrummet har plastmatta och en värmande kamin, en halvvägg delar av allrummet och matsalsdelen.

Kök
Lantligt kök med följande utrustning, plastmatta, spis/ugn, fläktkåpa, diskmaskin, kyl/frys, bänkskivor av bok. Öppen trevlig planlösning mot matplats och vardagsrum.

Tvättstuga
Tvättstuga/groventré med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring.

Sovrum 2 & 3 Ov
Dessa sovrum är inredda med plastmatta, klädförvaring, väggar och tak av furupanel samt att båda rummen har synliga murstockar.

Skottorp ligger på slätten vid gränsen mellan Skåne och Halland, nära till både skogen på Hallandsås och havet vid Skummeslövsstrand. Skottorp är huvudsakligen ett villasamhälle och här finns pizzeria, butiker och ett småskaligt näringsliv. I utkanten av byn ligger Skummeslövs kyrka som är södra Hallands äldsta. På berömda Skottorps slott finns ett nybyggt ostmejeri med ostbutik och chocolateria med tillverkning och försäljning.

Förskola och skola F-6. Högstadium: Våxtorp. Idrottsplats, bokbuss. Äldreomsorg.

Avstånd:
Laholm 13 km
Halmstad 29 km
Båstad 9 kmNära E6. Buss med Hallandstrafiken.
Cykelväg på gamla banvallen till Laholm och till Båstad via Skummeslövsstrand.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 24 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Uppvärmning:
Direkt el, radiatorer, kamin
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Torpargrund
Byggnadsår:
1910
Byggnadskommentar:
Ombyggt 1995
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas

Driftkostnad

El:
12 221
Vatten/Avlopp:
4 813
Försäkring:
2 576
Total driftkostnad:
21 207
Driftkommentar:
Sanering:
1 597

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2015
Totalt:
1002000
Byggnadsvärde:
594000
Skatt/avgift:
7515
Värdeår:
1953
Markvärde:
408000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt