Måsvägen 37 Mellbystrand Laholm

Villa med havsutsikt!

Med ett av de bästa lägen och mest omtyckta vägarna Måsvägen i Mellbystrand, finner ni denna 1½-plansvilla med havsutsikt. Ett boende som har stora sällskapsutrymmen, uterum, fristående garage med förråd. Här ges stora möjligheter till att göra detta hus till sin egna dröm. Välkomna till Måsvägen 37!

Utgångspris: 3 925 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört förråd/garage

Exteriört förråd/garage

Förråd/garage

Förråd/garage

Carport/garage/förråd

Carport/garage/förråd

Vardagsrum mot entré/kök

Vardagsrum mot entré/kök

Entré

Entré

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 1

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Gästtoalett

Gästtoalett

Gästtoalett

Gästtoalett

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Uterum

Hall Ov

Hall Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 3 Ov

Sovrum 3 Ov

Sovrum 4

Sovrum 4

Sovrum 4 Ov

Sovrum 4 Ov

Sovrum 4 Ov

Sovrum 4 Ov

Balkong

Balkong

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Verkstad

Verkstad

Havet

Havet

Havet

Havet

Planlösning bottenplan

Planlösning bottenplan

Planlösning övreplan

Planlösning övreplan

Entré in till hall med access till ovanvåningen direkt till höger. Vid entrén till vänster finner man gästtoaletten.Vidare öppnar huset upp sig med stort allrum och tillhörande vardagsrumsdel. Här finner man en värmande öppenspis, gediget furugolv samt utgång till uterummet på ca 21 kvm, som ligger i väster med kvällssol. I anslutning till allrummet nås köket, ett äldre kök men bra planerat, här finner man också köksentrén till baksidan av huset ut till innergården mellan huset och garagebyggnaden. Angränsande till köket finner man ett mindre sovrum samt tvättstuga. Ovanvåningen består utav möblerbar hall med takkupa mot söder, badrum samt bostadens resterande tre sovrum, ett av dessa med utgång till den indragna balkong och med en fantastisk vy över havet och Bjärehalvön.
Huset inger ett trevligt intryck och underbart läge

Övrigt: Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Rumsbeskrivning

Kök
Äldre kök utrustat med spis/ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt kakel ovan diskbänk. köksluckor är av furu samt en plastmatta ligger på golvet.

Gästtoalett
Utrustat med plastmatta, kakel, wc, tvättställ.

Tvättstuga
Utrustat med tvättmaskin (toppmatad), vask, plastmatta, halvkakel vägg.

Badrum Ov
Utrustat med plastmatta, kakel vägg, takfönster, dusch, wc, tvättställ samt badkar.

Mellbystrand, beläget mellan E6 och havet utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran badliv vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna har de senaste decennierna byggts åtskilliga åretruntboenden insprängda i strandskogen, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynerna i norra Mellbystrand och nyrenoverade Strandhotellet vid Kustvägen är öppet året om. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset, naturreservatet Hökafältet har välbesökta motionsslingor och i närbelägna Mellby finns en Pay & Playgolfbana. Mellbystrand har butiker, bensinmack, minigolfbanor, tennisbana och restauranger. På Mellby Center nära motorvägen finns ICA Maxi och utbud av butiker i olika branscher.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 23 km
Båstad 16 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Riksväg 24Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 23 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
Kombipanna El/olja (olja ej i bruk), vattenburet system
Fasad:
Tegel/träfasad
Tak:
Skingel
Plåtarb:
Hängrännor/Stuprör av koppar
Grundläggn:
Torpargrund
Byggnadsår:
1973
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas(isoler)/2-glasfönster

Driftkostnad

El:
21 855
Vatten/Avlopp:
4 000
Försäkring:
2 988
Total driftkostnad:
30 489
Driftkommentar:
Sotning:
250
Sanering:
1 396

Taxeringsvärde

Kod:
220
År:
2016
Totalt:
2552000
Byggnadsvärde:
1344000
Skatt/avgift:
7812
Värdeår:
1973
Markvärde:
1208000

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt