Odens väg 19 Allarp

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odens väg. Byggnationen av villor och lägenheter i Allarp är snart klart i Etapp 1 där denna tomt är belägen. Området är indelat i tre faser och etapp 1 börjar närma sig sitt fullbordande med förskola, bank, vårdcentral, lägenheter, villor, parhus osv.

600m² tomtarea

Utgångspris: 895 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 32
Mail: elin@danfors.se

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odens väg. Byggnationen av villor och lägenheter i Allarp är snart klart i Etapp 1 där denna tomt är belägen. Området är indelat i tre faser och etapp 1 börjar närma sig sitt fullbordande med förskola, bank, vårdcentral, lägenheter, villor, parhus osv.

Med närhet till hav och salta bad växer ett helt nytt samhälle fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur, ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde.

I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad…Området är mycket expansivt och byggs utifrån den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Varmt välkommen till Allarp – den hållbara småstaden!

Förskolor: Allarp och Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad, Mellbystrand
Riksväg 24
Flygplats Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: ca 14 mil

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odensväg. Tomtpris: 895 000:- exkl. anslutningsavgifter.

I Allarp bor du med närhet till hav och salta bad. Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur, ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Området utvecklas på alla områden utifrån perspektivet Den hållbara staden, som sammanfattas som stadsbyggnad utifrån en Ekologiskt, Socialt och Ekonomiskt hållbar helhet. Området kan bli en unik miljösatsning i Laholms kommun, där planeringen integreras med miljömål redan vid starten av planeringsprocessen, och där kommun och näringsliv samverkar i strävan mot ett hållbart samhälle.


Adress:

Odens väg 19
,

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Fastighetsbet.:
Allarp 2:500

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2018
Kod:
210
Markvärde:
420000
Totalt:
420000
Skatt/avgift:
4200
Areal:
600
Vatten/avlopp:
Kommunalt VA Avgift för anslutningsavgifter enligt för tiden gällande taxa erlägges av köparen till säljaren på tillträdesdagen för f.n VA : 123 500 kr + 40 kr/kvm tomtyta. El: erläggs av köparen till säljaren på tillträdesdagen.- f.n. 36 250:- kr inkl moms. (uppgift mars 2020) -Fiber finns i gatan, dock tillkommer kostnad för anslutning enligt för tiden gällande taxa och erläggs vid anslutning till berörd part.

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Lokaltidningen vecka 31

Annons Laholmsliv vecka 26 sidan 2

Annons i Bjäreliv 26 oktober 2019