Allarp Etapp III - Kvartersmark för rad-/par- kedjehus

Skummeslövsstrand

Tomter för byggnation av rad-/par- eller kedjehus i kvartersmark

Tomter för byggnation av rad-/par- eller kedjehus i kvartersmark i Allarps Etapp III.

Anmäl ditt intresse idag genom att skicka namn och kontaktuppgifter till info@danfors.se.

Med närhet till hav och salta bad växer ett helt nytt samhälle fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Området är mycket expansivt och byggs utifrån den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Håkan Danfors 070-672 82 50 danfors@danfors.se
 • Kortfakta

  Typ
  Tomt
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Allarp
  Adress
  Allarp Etapp III - Kvartersmark för rad-/par- kedjehus
  Område
  Skummeslövsstrand
  Kommun
  Laholm

  Byggnad

  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

  Avgift för anslutningsavgifter erlägges av köparen till säljaren på tillträdesdagen f n
  VA : 123 500 kr + 40 kr/kvm tomtyta.
  El: erläggs av köparen till berörd part vid anmodan, f n.36 250:- kr inkl moms (kontroll mars 2020)

  - Fiber finns i gatan, dock tillkommer kostnad för anslutning enligt för tiden gällande taxa och erläggs vid anslutning till berörd part.

  Tomten

  Tomtpris:
  Mindre tomter - 250 kvm - 895 000:- + anslutningsavgifter.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Rättigheter / gemensamhetsanläggningar
  Andel i samfällighet/GA: Skummeslöv S:15

  Samfällighet i gator och grönområden.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

  Skolor: Förskolor i o. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

  Avstånd:
  Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
  Laholm 11 km
  Halmstad 31 km
  Båstad 10 km

  .

  Kommunikation

  Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
  E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
  Flygplats i Ängelholm och Halmstad
  Buss med Hallandstrafiken.

  .

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.