Bombalyvägen 18

L:a Tjärby

Nyproducerad villa med möjlighet att växa

Nyproducerad villa från Smålandsvillan. Modernt och bekvämt boende med cykelavstånd till centrala Laholm. Ovanvåningen är förberedd för inredning av ytterligare ca 61 kvm vilket då kan ge upp till 7 rum och kök. Fräscha och neutrala materialval. Stort altandäck i sydvästläge samt carport med förrådsdel.

Boarea
95 m²
Biarea
61 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
1 351 m²
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Bombalyvägen 18

  Entré till en rymlig hall med trappa till den blivande ovanvåningen. Rakt fram nås ett rymligt sällskapsrum med fönster och altandörr ut mot det stora altandäcket i sydvästläge där man kan njuta av härliga sommardagar och -kvällar. Sällskapsrummet har en öppen planlösning mot köket i vinkel.

  Köket kommer från Vedum och är utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. Här finns också utgång till altandäcket och en praktisk köksö som ger dig mer utrymme för dina matlagningsäventyr.

  Till vänster från hallen finns en passage som leder till ett badrum med dusch, ett sovrum med gott om garderober och till sist en tvättstuga/groventré.

  I detta hus finns det möjlighet att växa! Ovanvåningen är förberedd för inredning och med den blir huset 156 kvm och upp till 7 rum och kök.

  Kök

  Köksinredning från Vedum. Induktionshäll, rostfri köksfläkt, kylskåp, frysskåp, inbyggnadsugn, micro, integrerad diskmaskin. Kapitalvaror från Bosch.

  Badrum

  WC, handfat, dusch och handdukstork.

  Tvättstuga/groventré

  Tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Värmepump (NIBE).

 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Lilla Tjärby 1:273
  Adress
  Bombalyvägen 18
  Postadress
  31235 Laholm
  Område
  L:a Tjärby
  Kommun
  Laholm
  Boarea/biarea
  95/61 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  2 rum, varav 1 sovrum
  Tomtarea
  1 351 m²
  Pris
  3 495 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2019
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas isoler
  Bjälklag
  Trä
  Plåtarbete
  Plåt
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Krypgrund
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump radiatorer
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ventilation
  Mekanisk (frånluft)
  Övriga byggnader/utrymmen
  Carport med en förrådsdel.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Byggnadsplan Ändring Av Dp
 • Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.