Magnoliavägen 5

L:a Tjärby

Nyproducerad villa med möjligheter för den växande familjen.

Nyproducerad villa från Smålandsvillan som nu överlämnas med klimatskal på plan 2. Modernt och bekvämt boende med cykelavstånd till centrala Laholm. Fräscha och neutrala materialval. Härliga sällskapsutrymmen med mycket ljusinsläpp, walk-in-closet till sovrummet, separat klädkammare för ytterligare förvaring, helkaklat badrum och smidig groventré i anslutning till köket. Vad mer behöver man? Ovanvåningen är förberedd för inredning vilket då ger upp till 7 rum och kök fördelat på 151 kvm. Välkommen att boka visning!

Boarea
151 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
1 075 m²
Pris
3 350 000 kr Utgångspris
Visning
Sön 17 December kl 10:00 - 11:00
Tis 19 December kl 16:00 - 17:00
Endast tidsbokad visning, vänligen kontakta mäklaren för att boka din tid.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Magnoliavägen 5

  Välkommen till denna Smålandsvilla i Lilla Tjärby. I det här huset har man en härligt sikt rakt igenom hela huset; från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Från hallen nås både klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med kakel och klinker, inklusive golvvärme, kommod, duschhörna och takdusch.

  Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Kök och vardagsrum ligger placerat mot baksidan där ljuset flödar in från två håll vilket ger en ljus och öppen inomhusmiljö. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, vit kyl och frys. Groventrén ligger i direktkontakt med köket vilket är bekvämt när man kommer hem med matkassarna.

  Genomgående ekparkettgolv i hela huset bortsett från våtrum.

  Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 7 rum och kök. Tomten ligger med trägårdssidan i söderläge och angränsar till naturmark.

  Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/tomter-i-lilla-tjarby/magnoliavagen-5-tomt-11/ och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom Smålandsvillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

  Kök

  Köksinredning från Vedum, Moa Vit. Kapitalvaror från Bosch. Köket är utrustat med kylskåp/sval, frys, spishäll, inbyggnadsugn, mikro, köksfläkt och diskmaskin.

  Badrum

  Helkaklat badrum med golvvärme. WC, kommod samt takdusch och duschväggar.

  Tvättstuga/groventré

  Tvättmaskin och torktumlare. Här finns också värmepumpen och ett städskåp.

 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Lilla Tjärby 1:258
  Adress
  Magnoliavägen 5
  Postadress
  31235 Laholm
  Område
  L:a Tjärby
  Kommun
  Laholm
  Boarea
  151 m²
  Areakälla
  säljarens information. Taxeringsuppgifter anger enbart entréplanet som boarea med 88 kvm..
  Antal rum
  2 rum, varav 1 sovrum
  Tomtarea
  1 075 m²
  Pris
  3 350 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  2021
  Fasad
  Stående träpanel (grundmålad)
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas, aluminiumklädda träfönster
  Bjälklag
  Trä
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Krypgrund (isolergrund)
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump (NIBE F730), radiatorer
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Övrigt
  Fiber finns i gatan och anslutning ombesörjs och bekostas av köparen.

  Tomten

  Trädgården är grovplanerad. Hårdgjord yta för biluppställning. Gångar till entré och groventré.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2023-01-30)
  Energiförbrukning
  49 kWh/m2/år (ATEMP)
  Primärtenergital
  96 kWh/m2/år
  Energiklass
  C

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Ekonomi

  Taxeringsvärde
  2 276 000 kr (fastställt avseende år 2023)
  Taxeringsår
  2023
  Värdeår
  2021
  Byggnadsvärde
  1 920 000 kr
  Markvärde
  356 000 kr
  Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Detaljplan (2008-10-30)
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.