Målaregränd - Brf

Vallberga

Nyproducerade marklägenheter

Välkommen till ett bekvämt boende i bostadsrättsform. Nu startar försäljningen av 16 nyproducerade marklägenheter i ett plan. 3 rok med moderna materialval och egen trädgårdstäppa i centrala Vallberga. I byn finns närhet till skola, servicebutik, konditori m.m. och inom några kilometer nås såväl centrala Laholm som E6 och havet. Beräknad inflyttning våren 2023. Välkommen med din intresseanmälan!

Boarea
68 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 172 kr/mån
Pris
1 095 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Målaregränd - Brf

  Kök

  Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys.

  Badrum

  Helkaklat badrum med dusch, duschväggar, WC, handfat, handdukstork och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Kakel och klinker, 30x60, i grå nyans. I badrummet finns även värmepumpen installerad.

  Entré till hall med avhängningsmöjligheter, garderob samt städskåp. Rakt fram ligger det helkaklade badrummet med dusch placerat. På ena sidan om hallen ligger kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här finns också utgång till en stenlagd uteplats och trädgården. I anslutning till uteplatsen finns även ett förråd som blir en naturlig avgränsning mot grannen.
  Från hallen nås de två sovrummen varav det ena har utgång till en stenlagd uteplats på framsidan. Det ena sovrummet har skjutdörrsgarderober medan det andra sovrummet har en vanlig garderob (skåp) monterat.

  Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten bortsett från badrum.
 • Kortfakta

  Typ
  Bostadsrätt
  Upplåtelseform
  BR
  Adress
  Målaregränd - Brf
  Postadress
  31250 Vallberga
  Område
  Vallberga
  Kommun
  Laholm
  Lgh.nr
  1-16
  Boarea
  68 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  3 rum
  Pris
  1 095 000 kr

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1-plans parhus
  Byggnadsår
  2022-2023
  Fönster
  3-glas isoler
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump, golvvärme
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Våningsplan
  1 av 1. Hiss finns ej.
  Övriga byggnader/utrymmen
  Förråd
  Övrigt
  Fiber kommer att anslutas.

  Ekonomi

  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 172 kr/mån. inkl Va och renhållning
  Andel i föreningen
  6.25%
  Andel av årsavgift
  6.25%
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Driftskostnader

  Hushållsel
  1 200 kr/mån
  Summa
  1 200 kr/mån
  Då bostäderna är under uppbyggnad saknas faktiska driftskostnader. Elkostnaden (inkl uppvärmning) är beräknad. Kostnad för internet/telefon/TV samt hemförsäkring tillkommer.

  Uteplats/balkong

  Stenlagda uteplatser.

  Bilplats

  Två parkeringsplatser till vardera lägenhet i anslutning till boendet.

  Tillträde

  Våren 2023
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Vallberga är viktig serviceort för den omgivande och aktiva jordbruksbygden. Här finns Lantmännen med sin butik, maskinverkstad och försäljning av jordbruksmaskiner. Järnvägen som samhället byggdes upp vid har numera annan sträckning och den gamla banvallen är i stället cykelbana till både Laholm och Skottorp. I samhället finns populärt gatukök med jourbutik, café, handelsträdgård och till stranden är det endast 7 km.

  Förskola, skola F-6. Högstadium i Våxtorp. Bokbuss, utomhusbassäng, idrottsplats.

  Avstånd:
  Laholm 6 km
  Halmstad 31 km

  Kommunikation

  Nära till E6. Buss med Hallandstrafiken. Cykelväg till Ränneslöv.

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.