Magnoliavägen 3

L:a Tjärby

Nyproducerad Smålandsvilla

I natursköna Lilla Tjärby har du nu chansen att flytta in i en nybyggd Smålandsvilla. Lugnt och barnvänligt område. Bostaden är en rymlig 1½ plans- vinkelvilla med oinredd ovanvåning för möjlighet att växa i huset. Vid inflytt består bostaden av 4 rum och kök om 119 kvm men möjligheten finns att utöka till 195 kvm och hela 10 rum. Rymligt kök med bland annat mjukstängande luckor och köksö, helkaklat badrum med golvvärme, stora sällskapsutrymmen och två sovrum. Trädgård i söderläge som gränsar till grönområde. Villan är under uppbyggnad och beräknas vara inflyttningsklar under första kvartalet 2022.

Boarea
119 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 082 m²
Visning
Vänligen kontakta mäklaren för mer information.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Magnoliavägen 3

  Välkommen till Villa Nybro från Smålandsvillan, ett stort vinkelhus.
  Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i separat avdelning nära badrum och tvättstuga. Matplats, kök och sällskapsrum ligger i öppen anslutning mot varandra. Här finns gott om yta för att samla släkt och vänner under årets alla trevliga tillställningar. Från sällskapsrummet finns altandörr ut mot trädgården och ett eventuellt altandäck som lämpar sig väl att bygga här. Köket kommer från Vedum och är utrustat med Smålandsvillans så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en praktisk köksö. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschhörn och vit kommod.

  Genomgående 3-stavs mattlackad ekparkett från Kährs. Tapetserade väggar.

  Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/tomter-i-lilla-tjarby/magnoliavagen-3-tomt-10/ och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom Smålandsvillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

  Kök

  Köksinredning från Vedum, lucka Moa vit. Kylskåp, frysskåp, spishäll, inbyggnadsugn, micro, rostfri fläktkåpa, diskmaskin, underlimmad diskbänk, laminatbänkskiva. Höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor samt köksö med ytterligare förvaring.
  Kapitalvaror från Bosch.

  Badrum

  Helkaklat badrum med golvvärme, duschväggar, WC, kommod.

  Tvättstuga /groventré

  Tvättmaskin, torktumlare, städskåp, värmepump. Våtrumsmatta på golvet och vitmålade väggar.

 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Lilla Tjärby 1:257
  Adress
  Magnoliavägen 3
  Postadress
  31235 Laholm
  Område
  L:a Tjärby
  Kommun
  Laholm
  Boarea
  119 m²
  Areakälla
  taxeringsinformation
  Antal rum
  4 rum
  Tomtarea
  1 082 m²
  Pris
  3 995 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1½-plansvilla i vinkel
  Byggnadsår
  2021 (pågående byggnation)
  Fasad
  Stående träpanel (grundmålad)
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas isoler, aluminiumklädda träfönster
  Bjälklag
  Trä
  Plåtarbete
  Plåt
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Krypgrund (isolergrund)
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump (NIBE F730), radiatorer
  Vatten/avlopp
  Kommunalt VA.
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Övrigt
  Fiber finns i gatan och anslutning ombesörjs och bekostas av köparen.

  Tomten

  Trädgården är grovplanerad. Hårdgjord yta för biluppställning. Gångar till entré och groventré.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Detaljplan
 • Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.