Magnoliavägen 4

L:a Tjärby

Nyproducerad 1-plansvilla

Välkommen till denna nyproducerade villa om 146 välplanerade kvadratmeter belägen i lugnt och barnvänligt område. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet.
Tomten ligger med trädgårdssidan i nordvästläge och angränsar till naturmark. På tomten anläggs gräsmatta och en altan byggs. Bostaden beräknas inflyttningsklar sommaren 2022.

Boarea
146 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 121 m²
Pris
4 125 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Magnoliavägen 4

  Kök

  Köksinredning från Vedum, lucka Maja åskblå. Kylskåp, frysskåp, spishäll, inbyggnadsugn, micro, rostfri fläktkåpa, diskmaskin, underlimmad diskbänk, laminatbänkskiva. Höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor samt köksö med ytterligare förvaring.
  Kapitalvaror från Bosch.

  Badrum

  Badrum 1: Helkaklat med golvvärme. WC, badkar och vit kommod. Vita väggar (Ascott White 25x60cm) och golv i grå nyans (Rock Salt Celticgrey 30x60cm). Golvmaterialet används även till en fondvägg. Observera att färgval skiljer sig från illustrationen under bilder.

  Badrum 2: Våtrumsmatta, WC, duschhörn, takdusch och kommod.

  Tvättstuga/groventré

  Tvättmaskin, torktumlare, städskåp, värmepump. Våtrumsmatta på golvet och vitmålade väggar.

  Välplanerad 1-plansvilla med vy från entrén och genom hela huset genom dubbeldörrarna mot uteplatsen på trädgårdssidan. Huset består av 6 rum, och kök med separat barn- respektive vuxenavdelning samt 2 badrum. I barnavdelningen finns två sovrum och ett allrum med utgång till trädgården. I husets motsatta del finns vuxenavdelningen med master bedroom, badrum och tvättstuga. Centralt i huset ligger det väldisponerade köket med bardisk och ett stort sällskapsrum och matplats placerat. Från sällskapsrummet finns utgång till ett altandäck och trädgården. Köket kommer från Vedum och är utrustat med Smålandsvillans så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, badkar och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och duschhörn, takdusch och kommod.

  Genomgående 3-stavs mattlackad ekparkett från Kährs. Tapetserade väggar.

  Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/tomter-i-lilla-tjarby/magnoliavagen-4-tomt-14/ och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom Smålandsvillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.
 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Lilla Tjärby 1:261
  Adress
  Magnoliavägen 4
  Postadress
  31235 Laholm
  Område
  L:a Tjärby
  Kommun
  Laholm
  Boarea
  146 m²
  Areakälla
  taxeringsinformation
  Antal rum
  6 rum, varav 3 sovrum
  Tomtarea
  1 121 m²
  Pris
  4 125 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1-plansvilla i vinkel
  Byggnadsår
  2022 (pågående byggnation)
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas isoler, aluminiumklädda träfönster
  Bjälklag
  Trä
  Plåtarbete
  Plåt
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Krypgrund (isolergrund)
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump (NIBE F730), radiatorer
  Vatten/avlopp
  Kommunalt VA
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Övrigt
  Fiber finns i gatan och anslutning ombesörjs och bekostas av köparen.

  Tomten

  Trädgård med gräsmatta och altandäck. Hårdgjord yta för biluppställning. Gångar till entré och groventré.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Ekonomi

  Taxeringsvärde
  85 000 kr (fastställt avseende år 2020)
  Taxeringsår
  2020
  Markvärde
  85 000 kr
  Skatt/avgift
  850 kr
  Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Detaljplan
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.