Allarp - Kommersiella tomter Skummeslövsstrand Allarp

Byggklar mark – kommersiellt

Byggklar mark för kontor, butik, handel, idrottsanläggningar, lokaler, hotell etc samt 2 byggrätter i 3 plan för lägenheter ( hyres- eller ägarlägenheter eller brf ).

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 50
Mail: hakan@danfors.se

Byggklar mark för kontor, butik, handel, idrottsanläggningar, lokaler, hotell etc samt 2 byggrätter i 3 plan för lägenheter ( hyres- eller ägarlägenheter eller brf ).

”Allarp – den hållbara småstaden” är ett unikt projekt för att skapa en hållbar boendemiljö. Nära den långsträckta sandstranden vid Laholmsbukten, på gränsen mellan Halland och Skåne byggs detta område med modell från den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Ett naturstråk binder samman områdets olika delar. Projektet vid Laholmsbukten har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner och området kommer i framtiden att sammanlänka de båda kommunerna.

Det finns förskola i området. Skolor och annan service finns i närbelägna orter såsom i Skottorp, Laholm och Båstad.

Avstånd:
Laholm 13 km
Halmstad 30 km
Båstad 7 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Utbjudes till försäljning: Byggklar mark i olika tomtstorlekar planlagt för kontor, butik, handel, idrottsanläggningar, lokaler, hotell mm.
I den nya hållbara småstaden ALLARP som nu växer fram mellan Båstad och Mellbystrand i Skummeslövsstrand erbjuds nu byggklar mark.
Området är mycket expansivt och närhet till E:6 av och påfart dels i Skottorp dels vid Båstad/Östra Karup. Flyg i Ängelholm och Halmstad. Ny järnvägsstation ca 2 km bort.
Kontakta Danfors Fastighetsförmedling AB för mer information 0430-28250. Mer information hittar du även på www.allarp.com och www.danfors.se


Adress:

Allarp - Kommersiella tomter
, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
Vägsamfällighet:
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej vald

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Bjäreliv – Laholm, vecka 44, sidan 2.

Bjäreliv vecka 16

Annons i Laholms Tidning mars 2020