Köpmansgatan 8B LAHOLM Laholm

Centralt läge

Centralt belägen 3:a med närhet till alla bekvämligheter som butiker, skola, bank m.m. Väl disponerad lägenhet med goda sällskapsutrymmen, två sovrum och renoverat badrum. Bra stabil förening med god ekonomi.

3 rum

65.5m² boarea

Utgångspris: 695 000 :-

Avgift: 4041 kr/mån

I källaren finns förråd till varje lägenhet, cykelförråd, renoverad tvättstuga, två torkrum samt mangelrum.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis, spisfläkt, kombinerad kyl/frys.

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme, WC, tvättställ och dusch.

Övrigt om byggnaden: Garagebyggnad med separat kö.


Föreningsinformation

Förening: Brf Nyckelpigan

Parkering: Allmänna parkeringsplatser i området. Separat kö för garageplats.

Renoveringar: I källaren finns förråd till varje lägenhet, cykelförråd, renoverad tvättstuga, två torkrum samt mangelrum.

Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 kmGamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Centralt belägen 3:a med närhet till alla bekvämligheter som butiker, skola, bank m.m. Väl disponerad lägenhet med goda sällskapsutrymmen, två sovrum och renoverat badrum. Bra stabil förening med god ekonomi.


Adress:

Köpmansgatan 8B
31230, LAHOLM

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Uppvärmning:
Bergvärme (2014)
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
1960
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag
Hiss:
No

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Uppgifter om driftskostnader saknas då säljaren är ett dödsbo.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Utfärdat den::
16 March
Energiklass:
None
Energiprestanda:
101 kWh/m²

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Laholmsliv vecka 50

Annons Laholms Tidning januari 2020

Annons i Laholms Tidning vecka 37