Valhallavägen 20-36 Skummeslövsstrand Allarp

Drömboende i Allarp

Sex lägenheter sålda och byggnationen fortsätter! Hitta ditt drömboende i nya expansiva och populära Allarp! 27 st påkostade radhus i bostadsrättsform som är under uppförande och nu klara för försäljning. Byggnaderna förs upp som platsbyggda stenhus. Ett exklusivt och bekvämt boende med närhet till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstads tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området.

4 rum

106m² boarea

Utgångspris: 2 375 000 :-

Avgift: 4360 kr/mån

Rumsbeskrivning

Badrum
Två helkaklade badrum med inredning från Ballingslöv.
WC, tvättställ och dusch i båda badrummen. Färg och storlek på kakel och klinker enligt köparens val.

Kök
Köksinredning från Ballingslöv och rostfria kapitalvaror från Miele.
Induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kylskåp och frysskåp.

Färg på köksinredning samt typ av bänkskiva enligt köparens val.

Övrigt om byggnaden: Ett förråd (ca 4 kvm) till vardera lägenhet finns i anslutning till entrén. Stenlagd biluppställningsplats framför entrén.


Föreningsinformation

Förening: Brf Valhall i Allarp

Om föreningen: 27 lägenheter i radhusform; 3 lägenheter per byggnad.

Parkering: Stenlagd biluppställningsplats framför respektive entré.

”Allarp – den hållbara småstaden” är ett unikt projekt för att skapa en hållbar boendemiljö. Nära den långsträckta sandstranden vid Laholmsbukten, på gränsen mellan Halland och Skåne byggs detta område med modell från den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Ett naturstråk binder samman områdets olika delar. Projektet vid Laholmsbukten har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner och området kommer i framtiden att sammanlänka de båda kommunerna.

Det finns förskola i området. Skolor och annan service finns i närbelägna orter såsom i Skottorp, Laholm och Båstad.

Avstånd:
Laholm 13 km
Halmstad 30 km
Båstad 7 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Sex lägenheter sålda och byggnationen fortsätter!

Hitta ditt drömboende i nya expansiva och populära Allarp! 27 st påkostade radhus i bostadsrättsform som är under uppförande och nu klara för försäljning. Byggnaderna förs upp som platsbyggda stenhus. Ett exklusivt och bekvämt boende med närhet till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstads tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området.


Adress:

Valhallavägen 20-36
31273, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
2-plans radhus
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump, golvvärme
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
2019
Byggnadskommentar:
under pågående byggnation
Stomme:
Fönster:
3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss:
No

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej utförd

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Laholmstidning vecka 34

Annons Laholmsliv v 8

Håkan Danfors

Annons Bjäreliv vecka 39 s 2