Dynstuga 6 Mellbystrand Laholm

Dynstuga 6

Tillfälle att köpa en mysig dynstuga mitt i sanddynerna i Norra Mellbystrand och med havet och den milslånga stranden som granne.

1 rum

4.6m² boarea

Utgångspris: 250 000 :-

Arrende: 5 000 :-

Per Emilsson

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728223
Mail: per.emilsson@danfors.se

Ljus fräsch inredning med vitmålad väggpanel, vitmålad takpanel och charmigt trägolv. Väggfasta hyllor.

El samt v/a saknas.
Arrendet löper t.om 2020-12-31

Renoveringar: El samt v/a saknas. Arrendet löper t.om 2020-12-31

Mellbystrand, beläget mellan E6 och havet utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran badliv vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna har de senaste decennierna byggts åtskilliga åretruntboenden insprängda i strandskogen, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynerna i norra Mellbystrand och nyrenoverade Strandhotellet vid Kustvägen är öppet året om. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset, naturreservatet Hökafältet har välbesökta motionsslingor och i närbelägna Mellby finns en Pay & Playgolfbana. Mellbystrand har butiker, bensinstationer, minigolfbana, tennisbana, campingplatser, läkarstation och restauranger. På Mellby Center nära motorvägen finns ICA Maxi och utbud av butiker i olika branscher.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 23 km
Båstad 16 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Riksväg 24Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Tillfälle att köpa en mysig dynstuga mitt i sanddynerna i Norra Mellbystrand och med havet och den milslånga stranden som granne.


Adress:

Dynstuga 6
31260, Mellbystrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus/Dynstuga
Fasad:
Trä
Tak:
Papp
Grundläggn:
Plintar
Bjälklag:
Trä
Byggnadskommentar:
Saknas
Stomme:
Trä
Fönster:
Enkelglas
Ventilation:
Självdrag

Taxeringsvärde

År:
2018
Vatten/avlopp:
Tillträde:

Energideklaration

Ej behövd

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0