Förvaltarevägen 28 Båstad Båstad

Förvaltarevägen 28

På populära Förvaltarevägen hittar ni denna gedigna och välskötta 1,5-plansvilla. Bra planlösningen med vardagsrum och matsal i vinkel, exklusivt kök, sovrum, tvättstuga och groventré samt fräsch wc/dusch på entréplan. Stor terrass och balkong på skyddad baksida mot allmänning. Annex med gäst-/arbetsrum och vinrum.

5 rum

695m² tomtarea

169m² boarea

Utgångspris: 5 950 000 :-

Exteriört 2

Exteriört 2

Exteriört 1

Exteriört 1

Exteriört 3

Exteriört 3

Exteriört sidobyggnad

Exteriört sidobyggnad

Sommarbild 54

Sommarbild 54

Exteriört 4

Exteriört 4

Exteriört 5

Exteriört 5

Vy från balkong 6

Vy från balkong 6

Vy från balkong 7

Vy från balkong 7

Exteriört 8

Exteriört 8

Exteriört 9

Exteriört 9

Exteriört 10

Exteriört 10

Exteriört entré 11

Exteriört entré 11

Välkommen in! 12

Välkommen in! 12

Hall 13

Hall 13

Trappa till ovanvåning 14

Trappa till ovanvåning 14

Badrum 15

Badrum 15

Kök 16

Kök 16

Kök 18

Kök 18

Kök 19

Kök 19

Kök 20

Kök 20

Kök 21

Kök 21

Kök 23

Kök 23

Groventré / tvättstuga 26

Groventré / tvättstuga 26

Sovrum 27

Sovrum 27

Vardagsrum med skjutdörr 28

Vardagsrum med skjutdörr 28

Vardagsrum 29

Vardagsrum 29

Vardagsrum 30

Vardagsrum 30

Vardagsrum 32

Vardagsrum 32

Vardagsrum 33

Vardagsrum 33

Vardagsrum 34

Vardagsrum 34

Matrum 35

Matrum 35

Serveringslucka mellan kök och matrum 36

Serveringslucka mellan kök och matrum 36

Öppenspis med insats 38

Öppenspis med insats 38

Sovrum med klädkammare OV 39

Sovrum med klädkammare OV 39

Sovrum med klädkammare OV 40

Sovrum med klädkammare OV 40

Sovrum med klädkammare OV 41

Sovrum med klädkammare OV 41

Badrum 42

Badrum 42

Badrum 43

Badrum 43

Badrum 44

Badrum 44

Sovrum OV 45

Sovrum OV 45

Sovrum OV 46

Sovrum OV 46

Sovrum OV 47

Sovrum OV 47

Trappa 48

Trappa 48

Allrum OV 49

Allrum OV 49

Sällskapsrum OV 50

Sällskapsrum OV 50

Gästrum alt. kontor i sidobyggnad 51

Gästrum alt. kontor i sidobyggnad 51

Vinrum i i sidobyggnad 52

Vinrum i i sidobyggnad 52

Vinrum i i sidobyggnad 53

Vinrum i i sidobyggnad 53

Sidobyggnad/verkstad

Sidobyggnad/verkstad

Sommarbild 55

Sommarbild 55

Planlösning bottenplan

Planlösning bottenplan

Planlösning övreplan

Planlösning övreplan

Vid uppfarten möter oss en generöst tilltagen stenlagd gång som leder oss till groventrén med trevlig stenlagd uteplats intill. Man kan också välja att fortsätta gången vidare mot huvudentrén. Entré sker in till välkomnande hall med klädförvaring. Direkt till höger nås det ena av husets två badrum. Vidare från hallen nås tvättstugan/groventrén, sovrummet och köket samt vardagsrummet. Köket går i fransk stil med stor rymd och exklusiva materialval. Ett härligt kök för den mat intresserade. Tvättstugan har klinkerbelagt golv och är utrustad med både tvättmaskin, torktumlare och vask samt bra förvaringsskåp.
I den bortre delen av hallen ligger sovrummet samt vardagsrummet. Ett ljust och underbart vardagsrum i vinkel med värmande kamin, vacker ekparkett och utgång till terrassen. När vi kommer upp till ovanvåningen nås vi av ett trevligt sällskapsrum med takkupa åt norr, härifrån kan man skymta havet. Två generöst tilltagna sovrum, där det ena sovrummet har angränsande walk-in-closet med access till badrummet. Det andra sovrummet ger möjlighet till att dela av till ett extra sovrum för den som önskar. Badrummet är helkaklat och går i vitt och grått. Det finns två takfönster som ger ett trevlig ljus till badrummet.

Sidobyggnaden är inredd med gästrum alternativ kontor, verkstad och ett tempererat vinrum. Här ges möjlighet till att öppna upp mellan gästrummet och verkstaden till de som önska större gäststuga.

Badrum renoverat 2009.

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Entré med parkettgolv, klädförvaring.

Gästtoalett/dusch
Toalett och dusch som är inrett med klinker, kakel, wc, tvättställ, dusch samt handdukstork.

Tvättstuga/groventré
Tvättstugan och groventrén är inredd med klinker, vävtapet, klädförvaring, tvättmaskin (Miele) torktumlare (Miele) samt vask med kakel ovan. Från tvättstugans utgång nås den stensatta terrassen samt sidobyggnaden och uppfarten.

Kök
Härlig exklusivt kök i fransk stil med stor rymd och exklusiva materialval. Vacker glänsande stenskiva och fint burspråk som ger ett trevligt ljusinsläpp. Köket har bra förvaring och är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fläktkåpa, spishäll, diskmaskin, infällda spottar i tak samt vinkyl. Här finns också en praktisk och charmig serveringslucka till matsalen.

Sovrum 1
Inrett med parkettgolv, garderob samt fönster åt norr.

Vardagsrum/matsal i vinkel
Elegant vardagsrum i vinkel med matsal i den bortre delen. Ett ljust och trevlig rum med parkettgolv, värmande kamin samt altandörr ut mot terrassen med sol långt in på kvällen.

Sällskapsrum ovanvåning
Trevligt sällskapsrum med parkettgolv och takkupa åt norr. Från detta rum nås praktisk klädkammare samt ovanvåningens badrum.

Sovrum 2 ovanvåning
Generöst sovrum med utgång till balkong (väster) och intilliggande walk-in-closet.

Sovrum 3 ovanvåning
Sovrum med två avdelningar, som kan delas av till ytterligare ett sovrum för de som önskar.

Badrum ovanvåning
Badrum som är inrett med klinker, kakel, wc, tvättställ, dusch (glasdörrar), handdukstork och två takfönster.

Övrigt om byggnaden: Fristående byggnad med gästrum, verkstad och kylrum. Här ges möjlighet till att öppna upp mellan gästrummet och verkstaden till de som önska större gäststuga.

Renoveringar: Badrum renoverat 2009.

Vid byns ena torg beläget intill kyrkan finns en mängd små butiker, kafeér, ett tennismuseum, restauranger och närhet till hamnen och tennisstadion där Swedish Open spelas varje år. Turneringen är bland de äldsta tennisturneringarna i världen då den etablerades som internationell turnering redan 1948 genom ett samarbete mellan Båstad Malens Tennissällskap (BMTS) och Svenska Tennisförbundet(SvTF). Sedan dess har turneringen arrangerats varje år i oavbruten följd. Framröstad av spelarna sedan 2002 på ATP-touren som den bästa
Båstad har ett varierat utbud av kultur. Filmfestival, gallerier, designgårdar och olika slags hantverk. Birgit Nilsson, som var en av 1900-talets största operasångerskor växte upp mitt på Bjäre, i byn Svenstad. Här ligger släktgården vackert inbäddad mellan kullar och betesmarker. Gården är idag ett museum, enligt Birgits önskan, där minnena från barndomen och den makalösa operakarriären finns bevarade. Märta Måås Fjetterström startade sin egen textilverkstad år 1919 på Agardhsgatan i Båstad, och är än idag en ateljé och butik för textil konst.
Hur namnet Båstad har kommit till är något som länge har diskuterats. Botzestede eller Bothstede betyder båtplats. Efterhand har stavningen ändrats. I en kunglig skrivelse år 1558 som berör anläggande av en tegelugn är stavningen Bodstede. I en skrivelse från år 1569 skriver ”Lundhs Stifhts Landeborg” Baadstad. Under åren har stavningen förändrats så att det alltmer kom att likna Båstad.
Antalet invånare i Båstad är cirka 3 790 personer.
Källa: Båstads kommun, bastadmalen.seDen östra delen av kommunen genomkorsas av E6/E20. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i väst-östlig riktning medan länsväg 105 sträcker sig från nordväst mot sydöst. Från norr till söder genomkorsas kommunen av Västkustbanan. Den trafikeras av Öresundstågs fjärrtåg med stopp i Båstad samt av Pågatågens regiontåg mellan Halmstad och Helsingborg med stopp både vid Båstads station och Förslövs station.

På populära Förvaltarevägen i Båstad hittar ni denna gedigna och välskötta 1,5-plansvilla. Stor terrass och balkong på skyddad baksida mot allmänning. Bra planlösningen med vardagsrum och matsal i vinkel, exklusivt kök, sovrum, tvättstuga och groventré samt fräsch wc/dusch på entréplan. De två sovrummen finns på ovanplan där master bedroom ligger med egen klädkammare samt stort rymligt badrum intill. Trevlig sällskapsrum med takkupa ger rummet ljus och rymd. Utöver detta finns ett fristående byggnad som är inredd med gästrum alternativ kontor, verkstad samt ett unikt vinrum med kylanläggning. Varmt välkomna till denna genomtänkta villa!


Adress:

Förvaltarevägen 28
26934, Båstad

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
Värmepump/bergvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1988
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas isoler
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)

Driftkostnad

El:
13 600
Vatten/Avlopp:
5 310
Försäkring:
5 624
Total driftkostnad:
28 199
Driftkommentar:
I elförbrukningen ingår uppvärmningskostnaden.
Sotning:
479
Renhållning:
3 186

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1 988
Kod:
220
Byggnadsvärde:
2 555 000
Markvärde:
1 255 000
Totalt:
3 810 000
Skatt/avgift:
8 049

Energideklaration

Ej vald

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0