Fäladsvägen 84 Skummeslövsstrand Skummeslövsstrand

Härliga Skummeslövsstrand !!

På fritt öppet läge i omtyckt område finner ni detta vinterbonade välskötta fritidshus som använts som permanentboende i 30 år. Stort uterum, uteplatser och vinterbonad gäststuga. Friköpt hörntomt där man är granne med öppna grönområde i åt söder och öster. Cykelavstånd till lång sandstrand, tågstation och Båstad m.m.

3 rum

734m² tomtarea

63m² boarea

Utgångspris: 2 395 000 :-

Entré sker via välkomnande överbyggd veranda. Direkt till vänster i hallen finns en rymlig klädkammare. Vidare i hallen kommer det fräscha badrummet med bl.a. en toppmatad tvättmaskin. Till höger om hallen finns de två sovrummen. Skulle man vilja göra ett stort sovrum istället finns det möjligheter till det. Fortsätter vi istället rakt fram i hallen så har vi till vänster det ljusa fullutrustade köket med burspråk och vita tidlösa skåpsluckor. Vidare in i huset kommer vi in i ett öppet allrum där man längst in tagit bort ett sovrum och öppnat upp. Behövs ytterligare sovrum går det med enkla medel att ordna detta. Allrummet har stora 3-glaspartier och utgång till det drygt 20 kvm stora inglasade uterummet med öppen utsikt över grönområdena. Här tillbringas mycket tid under året. Via uterummets glasskjutparti nås ett öppet soldäck i sydvästläge. Fortsätter man vidare i trädgården finns en vinterbonad gäststuga och ett trädgårdsförråd. Utanför burspråket i öster finns en mindre uteplats där man med fördel kan ta sitt kaffe i morgonsolen.

Byggt till burspråk 2005. Bytt till 3-glasfönster samt dörrar 2008. Renoverat badrummet 2008. Bytt till oljefyllda LVI elradiatorer.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis keramisk häll, spisfläkt, Mikrovågsugn, Kyl/frys och diskmaskin.

Badrum
Dusch, WC, tvättställ, fläkt och toppmatad tvättmaskin. Badrummet renoverades 2008 och tvättmaskinen är från 2018.

Övrigt om byggnaden: Vinterbonad gäststuga. Förråd.

Renoveringar: Byggt till burspråk 2005. Bytt till 3-glasfönster samt dörrar 2008. Renoverat badrummet 2008. Bytt till oljefyllda LVI elradiatorer.

Fantastiska Skummeslövsstrand lockar allt fler till permanent boende. Likväl badortens kustbebyggelse som ortens nyare bostadsområden utvecklas. Närheten till hav och grönska tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter, både norrut och söderut, gör orten attraktiv. Ca en fjärdedel av Skummeslövsstrands hus är bebodda året om och tillsammans med Mellbystrand utgör orten kommunens kustzon. Stranden, mer specifikt en del av Sveriges längsta sandstrand, är långgrunt barnvänlig och där finns även en fantastisk nybyggd brygga.

I Skummeslövsstrand bor du i lugn och ro men med närhet till puls i form av Halmstad och sommar-Båstad. Här befinner du dig även nära Båstad tågstation och E6:an och på orten finns flera motions- och vandringsslingor, naturreservat, camping, föreningsverksamhet samt tempererad utomhusbassäng under sommaren. Här finns även närbutik, vårdcentral, bank, tennisbanor, bageri, restauranger och i grannorterna Mellbystrand och Båstad finns stormarknader, padelbanor, golfbanor m.m.

Varmt välkommen till Skummeslövsstrand!

Förskola: Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Mellbystrand, Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad
Riksväg 24
Flygplatser: Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: 14 milUppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

På fritt öppet läge i omtyckt område finner ni detta vinterbonade välskötta fritidshus som använts som permanentboende i 30 år. Stort uterum, uteplatser och vinterbonad gäststuga. Friköpt hörntomt där man är granne med öppna grönområde åt söder och öster. Cykelavstånd till lång sandstrand, tågstation och Båstad m.m.


Adress:

Fäladsvägen 84
31272, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Vinterbonat fritidshus
Uppvärmning:
Oljefyllda elradiatorer, LVI
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1978
Byggnadskommentar:
Friköpt tomt 1981
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas 2008 & 2005. 2 st 2-glas fönster i uterum.
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
14 580
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
3 002
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
21 076
Driftkommentar:
Uppvärmning ingår i elkostnaden. Försäkringskostnad och eventuell kostnad för trädgårdstunna tillkommer.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
1 200
Sotning:
0
Renhållning:
2 294

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1981
Kod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde:
530000
Markvärde:
661000
Totalt:
1191000
Skatt/avgift:
8524
Summa pantbrev:
351400
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.:
Gemensamhetsanläggning: Laholm Allarp GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Laholm Allarp GA:3 ändamål: Elledningar och/eller belysning

Energideklaration

Utfärdat den::
21 January
Energiklass:
F
Energiprestanda:
119 kWh/m²

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Bjäreliv vecka 50

Bjäreliv vecka 4

Bjäreliv vecka 16