Idrottsgatan 4 Våxtorp Våxtorp

Idrottsgatan 4

Växthusfastighet i centrala Våxtorp. Växthus om ca 600 kvm samt en renoverad butiksdel om ca 100 kvm.

Utgångspris: 1 195 000 :-

Växthusfastighet i centrala Våxtorp. Växthus om ca 600 kvm samt en renoverad butiksdel om ca 100 kvm.

Byggnader

Byggnadstyp: Växthus

År byggt: 1987

Energideklaration

Ej vald

Grundinformation

Ram: Stål
Fasad: Glas
Tak: Glas
Uppvärmning: Luft/luft-värmepump
Ventilation:


Byggnadstyp: Växthus

År byggt: 1974

Energideklaration

Ej vald

Grundinformation

Ram: Stål
Fasad: Glas
Tak: Glas
Fönster: Glas
Ventilation:


Byggnadstyp: Butik

År byggt: 1974

Energideklaration

Ej utförd

Grundinformation

Vatten/avlopp: Kommunalt VA
Uppvärmning: Luft/luft-värmepump
Ventilation:


Våxtorp är ett idylliskt samhälle med god service och rika möjligheter till natur- och fritidsaktiviteter. På sommaren finns här rodelbana, Bungy Rocket samt zipline banor på Hallandsås som också har södra Sveriges största skidbackar vilka under säsong drar många besökande från en stor region. Orten har flera villaområden som växte fram under 1970-talet. Välbesökta Våxtorps marknad, vår- och höst, har lång tradition bakåt. Här finns bank, bensinmack med postservice, livsmedelsbutik, möbelaffär, pizzeria, och kiosk med matservering. I samhällets närhet finns ridhus med tävlingsbana, djurklinik, värdshus, kyrka och Laholms golfbana med 27 hål.

Förskola och skola F-9. Idrottshall, motionsspår, tennisbana, bibliotek., servicehus, räddningstjänst.

Avstånd:
Laholm 13 km
Halmstad 35 kmRiksväg 24. Buss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Växthusfastighet med tillhörande butik i centrala Våxtorp. Växthus om ca 600 kvm samt butik om ca 100 kvm. Därutöver finns källare om ca 200 kvm.

I butiken finns skåpsinredning, arbetsbänkar samt växtkyl. I anslutning till butiken finns WC samt ett utrymme för förråd eller med möjlighet att inreda personalrum eller liknande. I växthusen finns odlingsbord redo för odling. I källaren finns goda utrymmen för förvaring/lager med betonggolv och putsade väggar.

Nuvarande ägare har förbättrat fastigheten med nya ytskikt i butiken, nytt uppvärmningssystem, delvis ny el samt nytt vatten och avlopp (kommunalt). Egen vattenbrunn finns för bevattning.
Uppvärmning via 4 st värmepumpar luft/luft från 2019. Eldrivna solskydd i taket på delar av växthusen.

Säljaren avser överlåta fastigheten med friskrivningsklausul.


Adress:

Idrottsgatan 4
31275, Våxtorp

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
10 000
Total driftkostnad:
10 000
Driftkommentar:
Underhåll:
Vägsamfällighet:
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej vald

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste objekten direkt till din mail!2

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Laholms Tidning april 2020

Varmt välkommen till oss!

Annons v. 12, s.2 Laholmsliv