Klockvägen 6 Vallberga Vallberga

Klockvägen 6

Bra familjevilla belägen längst in på återvändsgata i centrala Vallberga. Välplanerad bostad med tre sovrum och goda sällskapsutrymmen på entréplanet samt full källare med stora extra utrymmen. Närhet till skola, servicebutik, konditori m.m.

5 rum

1058m² tomtarea

122m² boarea

Utgångspris: 1 450 000 :-

Entré via en veranda på husets framsida till en hall med avhängning och garderobsförvaring. I anslutning till hallen finns badrum med dusch samt två sovrum. Vidare in i huset kommer man till ett stort öppet allrum med matplats mot köket. Vid matplatsen finns utgång till uterummet som byggdes till ca 2008. I anslutning till detta rum finns ytterligare ett sovrum samt ett sällskapsrum med braskamin och utgång till uteplatsen. Genom köket nås tvättstugan med groventré. Tvättstugan delas av mot köket med en skjutdörr.

I källaren finns ett inrett rum, WC, dusch samt diverse förvaringsutrymmen, snickarverkstad m.m.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo.

Fönster delvis bytta 2009.
Fiber finns installerat.

Rumsbeskrivning

Badrum
Duschkabin, WC, tvättställ.

Kök
Spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl, frys. Bänkskiva i massivt trä. Köket renoverades i slutet av 1990-talet. Kyl och frys är ca 5 år gamla. Kapitalvaror från Electrolux och Bosch.

Tvättstuga/groventré
Tvättmaskin, torktumlare.

Övrigt om byggnaden: Garage. År 2015 restes taket, nytt plåttak lades, fasaden kläddes om och ny port sattes in.

Renoveringar: Fönster delvis bytta 2009. Fiber finns installerat.

Vallberga är viktig serviceort för den omgivande och aktiva jordbruksbygden. Här finns Lantmännen med sin butik, maskinverkstad och försäljning av jordbruksmaskiner. Järnvägen som samhället byggdes upp vid har numera annan sträckning och den gamla banvallen är i stället cykelbana till både Laholm och Skottorp. I samhället finns populärt gatukök med jourbutik, café, handelsträdgård och till stranden är det endast 7 km.

Förskola, skola F-6. Högstadium i Våxtorp. Bokbuss, utomhusbassäng, idrottsplats.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 31 kmNära till E6. Buss med Hallandstrafiken. Cykelväg till Ränneslöv.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Bra familjevilla belägen längst in på återvändsgata i centrala Vallberga. Välplanerad bostad med tre sovrum och goda sällskapsutrymmen på entréplanet samt full källare med stora extra utrymmen. Närhet till skola, servicebutik, konditori m.m.


Adress:

Klockvägen 6
31250, Vallberga

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla med källare
Uppvärmning:
Direktverkande el samt värmepump luft/luft
Fasad:
Tegel och trä
Tak:
Eternit
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Källare
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1976
Byggnadskommentar:
Stomme:
Trä
Fönster:
2- och 3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
16 000
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
7 000
Försäkring:
7 000
Total driftkostnad:
32 600
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
2 600

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1976
Kod:
220
Byggnadsvärde:
772000
Markvärde:
162000
Totalt:
934000
Skatt/avgift:
7005
Summa pantbrev:
543200
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Energideklaration

Utfärdat den::
31 August
Energiklass:
E
Energiprestanda:
85 kWh/m²

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste objekten direkt till din mail!2

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons vecka 44 i Bjäreliv – Laholm sidan 1

Annons i Laholms Tidning mars 2020

Annons Bjäreliv – Båstad vecka 4 s.2