Långgatan 4 Vallberga Vallberga

Långgatan 4

Mycket trevlig en-plans villa från 2014 med bra kvaliteter. Två sovrum, två badrum, vardagsrum och kök med stor rymd och öppenhet. En ypperlig villa för den som söker ett bra boende med modern standard. Utöver detta finns bra förvaringsmöjligheter samt rymligt garage och förråd. Stensatt uteplats i söder med häckar som omsluter. Varmt välkomna!

3 rum

847m² tomtarea

120m² boarea

Utgångspris: 2 700 000 :-

Entré in till ljus hall med klinkergolv och hög takhöjd, här finns plats för klädavhängning. Vidare från entrén öppnar huset upp sig till ett underbart vardagsrum med en härlig rymd tack vare öppenheten till köket och ryggåstaket. I vardagsrummet finns kamin och access ut till den stensatta terrassen. Köket går i rustika färger och har ett vackert klinkergolv som är genomgående i hela huset., här finns även en matplats med fönsterpartier mot norr. Från vardagsrummet nås hallen som tar en vidare till de två sovrummen och badrummen, här finns även en rymlig klädkammare. Ett av sovrummen har egen access till det stora badrummet.
.

Fiber inkopplat 2017.

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Klinkergolv, klädavhängning, högt i tak.

Kök
Klinkergolv, öppen planlösning med vardagsrum, öppet upp till nock, led-spottar i tak, mörk rustik köksinredning, spishäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, mikro, kyl/frys (side-by-side), diskmaskin, kakel ovan köksbänk.

Vardagsrum
Klinkergolv, öppen planlösning mot kök, kamin (Contura), utgång till terrassen åt söder, öppet upp till nock, led-spottar i tak.

Klädkammare/förråd
Klinkergolv, förvaring, skjutdörr.

Toalett/dusch
Klinkergolv, kakel, tvättställ, vägghängd wc, dusch (glasdörr), led-spottar tak, värmepump.

Badrum/tvättstuga
Klinkergolv, kakel, väv, vägghängd wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin, torktumlare, led-spottar tak, utgång till terrass åt söder.

Sovrum 1
Klinkergolv, skjutgarderob, egen access till badrummet, skjutdörrar mot hall och badrum, fönster åt norr.

Sovrum 2
Klinkergolv, garderob, fönster åt norr

Garage/förråd

Övrigt
Fiber indraget.

Övrigt om byggnaden: Intilliggande garage/förråd.

Renoveringar: Fiber inkopplat 2017.

Vallberga är viktig serviceort för den omgivande och aktiva jordbruksbygden. Här finns Lantmännen med sin butik, maskinverkstad och försäljning av jordbruksmaskiner. Järnvägen som samhället byggdes upp vid har numera annan sträckning och den gamla banvallen är i stället cykelbana till både Laholm och Skottorp. I samhället finns populärt gatukök med jourbutik, café, handelsträdgård och till stranden är det endast 7 km.

Förskola, skola F-6. Högstadium i Våxtorp. Bokbuss, utomhusbassäng, idrottsplats.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 31 kmNära till E6. Buss med Hallandstrafiken. Cykelväg till Ränneslöv.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Mycket trevlig en-plans villa från 2014 med bra kvaliteter. Två sovrum, två badrum, vardagsrum och kök med stor rymd och öppenhet. En ypperlig villa för den som söker ett bra boende med modern standard. Utöver detta finns bra förvaringsmöjligheter samt rymligt garage och förråd. Stensatt uteplats i söder med häckar som omsluter. Varmt välkomna!


Adress:

Långgatan 4
31250, Vallberga

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Värmepump Nibe F470, vattenburen golvvärme, kamin
Fasad:
Puts
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Betong
Byggnadsår:
2014
Byggnadskommentar:
Stomme:
Betong
Fönster:
3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)

Driftkostnad

El:
14 298
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
3 313
Försäkring:
2 863
Total driftkostnad:
22 705
Driftkommentar:
Ägarna nyttjar bostaden som fritidsboende.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
500
Renhållning:
1 731

Taxeringsvärde

År:
2015
Värdeår:
2014
Kod:
220
Byggnadsvärde:
1158000
Markvärde:
153000
Totalt:
1311000
Summa pantbrev:
1200000
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.:
Avtalsservitut Kraftledning Mm Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 13-IM1-36/960.1
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Energideklaration

Utfärdat den::
3 July
Energiklass:
D
Energiprestanda:
53 kWh/m²

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar




1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Bjäreliv vecka 47 sidan 1

Annons i Bjäreliv 26 oktober 2019

Annons i Laholms Tidning mars 2020