Granitvägen 19 Laholm Laholm

Ljus 1-plansvilla med fantastisk trädgård

Mycket trevlig villa med bra kvaliteter. Tre sovrum, två badrum, vardagsrum med stor rymd och trevligt kök med öppenhet. En ypperlig villa för barnfamiljen med tre angränsande sovrum och badrum. Utöver detta finns bra förvaringsmöjligheter samt rymlig carport med intilliggande förråd. Underbar uteplats med pergula, spabad samt utedusch omlindad i trädäck i nordväst med utsikt mot Lagan. Skyddad stenterrass med söderläge. Varmt välkomna!

4 rum

1147m² tomtarea

145m² boarea

Utgångspris: 3 495 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Entré

Entré

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Terrass

Terrass

Underbar terrass

Underbar terrass

Terrass

Terrass

Terrass

Terrass

Spabad

Spabad

Spabad

Spabad

Spabad/utedusch

Spabad/utedusch

Spabad/utedusch

Spabad/utedusch

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Välkomna in

Välkomna in

Entré

Entré

Entré/vardagsrum

Entré/vardagsrum

Vardagsrum/matsal

Vardagsrum/matsal

Vardagsrum

Vardagsrum

Utgång mot terrass

Utgång mot terrass

Matsal

Matsal

Matsal

Matsal

Matsal

Matsal

Mot hall

Mot hall

Badrum

Badrum

Badrum 2

Badrum 2

Badrum 2

Badrum 2

Hall intill sovrummen och badrummet

Hall intill sovrummen och badrummet

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 1

Basrum 1

Basrum 1

Mot kök

Mot kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Tvättstuga/groventré

Tvättstuga/groventré

Planritning

Planritning

Vy från tomten

Vy från tomten

Friggebod

Friggebod

För de våghalsiga...

För de våghalsiga...

Kvällsbild altan

Kvällsbild altan

Kvällsbild trädgårdssida

Kvällsbild trädgårdssida

Entré via ljus veranda i söder med dubbeldörrar. Här möts du av en rymlig hall med klinkergolv samt klädförvaring och klädkammare till vänster. Direkt till höger nås det mindre helkaklade badrummet med Wc och dusch. Vidare från hallen öppnar huset upp sig till ett underbart vardagsrum med ryggåstak, genomgående ekparkett i hela huset. Från vardagsrummet finns pardörrar av glas som tar en vidare ut till härlig uteplats med vy mot Lagan och hälsans stig. Från vardagsrummet nås passagen till sovrumsdelen, med tre sovrum och helkaklat badrum med bubbelbadkar, samt Wc. Samtliga sovrum har parkettgolv, garderober och nätverksuttag. Köket med köksinredning som går i ljusa färger och köksskiva som bryter av. Här finns även ett praktisk barkök med bänkskiva och skåp. Rostfria kapitalvaror. Från köket finns även utgång till trädgården och den härliga uteplatsen. I angränsning till köket nås tvättstugan/groventrén som är utrustad med klädförvaring, tvättmaskin, torktumlare och vask. Via tvättstugans groventré nås dubbel carporten som är belyst med spotlight och det intilliggande förrådsrummet.
Stor härlig uteplats med trädäck som omger en ljuvlig pergola , ett inbjudande spabad samt utedusch 2016. En fantastisk trädgård likt en oas med köksträdgård med svarta/röda vinbär, hallon, rabarber, jordgubbar för att nämna en del. Välplanerade gångar där du enkelt kan plocka dina frukter och bär. I trädgården finns även en isolerad friggebod samt lekstuga och klätterborg.

Automover gräsklippare.
Centraldammsugare.
Larm.
Fiber.
Bostaden är förbesiktigad, kontakta mäklaren för mer information.

Rumsbeskrivning

Kök
Ljust rymligt kök som angränsar och är öppet mot sällskapsrummet. Rostfria kapitalvaror. Extra bred spishäll, spisfläkt, diskmaskin 2017, hel kyl och frys, ugn samt inbyggd micro. Infälld belysning i taket. Utgång till uteplats i söder.

Tvätt/grovkök/groventré
Inredd med klinker, tvättho, tvättmaskin 2016, torktumlare, rejält med skåpinredning för förvaring. Utgång till carport.

Badrum 1
Helkaklat badrum med dusch (glasväggar) samt WC och handfat. Svedbergs inredning.

Badrum 2
Helkaklat badrum med bubbelbadkar, WC, handfat, handdukstork. Svedbergs inredning.

Övrigt om byggnaden: Isolerad friggebod. Lekstuga.

Renoveringar: Automover gräsklippare. Centraldammsugare. Larm. Fiber. Bostaden är förbesiktigad, kontakta mäklaren för mer information.

Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 kmGamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Mycket trevlig villa med bra kvaliteter. Tre sovrum, två badrum, vardagsrum med stor rymd och trevligt kök med öppenhet. En ypperlig villa för barnfamiljen med tre angränsande sovrum och badrum. Utöver detta finns bra förvaringsmöjligheter samt rymlig carport med intilliggande förråd. Underbar uteplats med pergola, spabad samt utedusch omlindad i trädäck i nordväst med utsikt mot Lagan. Skyddad stenterrass med söderläge. Varmt välkomna!


Adress:

Granitvägen 19
31232, Laholm

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
IVT 495 twin Värmepump vattenburetsystem, golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Aluzink
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Betong
Byggnadsår:
2008
Stomme:
Betong
Fönster:
3-glas

Driftkostnad

El:
14 800
Vatten/Avlopp:
8 788
Försäkring:
4 666
Total driftkostnad:
30 538
Driftkommentar:
I elförbrukningen ingår uppvärmningskostnaden
Renhållning:
2 284

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
2 008
Kod:
220
Byggnadsvärde:
1 855 000
Markvärde:
309 000
Totalt:
2 164 000
Skatt/avgift:
8 049

Energideklaration

Utfärdat den::
15 July
Energiklass:
B
Energiprestanda:
32 kWh/m²

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0