Dynstuga 20 Mellbystrand Mellbystrand

Mysig dynstuga med indragen el!

Mysig dynstuga i norra Mellbystrand med indragen el. Bra skyddat läge inne på Marias camping med tillgång till alla bekvämligheter. Stenlagd uteplats och egen parkeringsplats. Rakt västerut från stugan finns härliga sanddyner och strand med skönt saltvatten.

1 rum

10m² boarea

Utgångspris: 335 000 :-

Arrende: 6 960 :-

Conny Wistrand

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 45
Mail: conny@danfors.se

På perfekt läge på campingen ligger denna mysiga dynstuga med indragen el. Med närhet till dusch, toaletter, receptionen, butik och restaurangen har man ett bekvämt boende. Möjlighet finns att teckna ett avtal med Marias Camping om att använda campingens duschar och toaletter. Kostnaden per år är f.n. 800:-. Då får man ett band som också fungerar som ”bomöppnare” vid infarten. Väljer man att inte teckna avtalet öppnar receptionen bommen manuellt när man kommer med bilen.

Stugan ligger trevligt belägen och är skyddat mot västliga vindar. I anslutning till stugan har man en egen parkeringsplats inom campingens skyddade område. Vid den södra gaveln finns en stenlagd uteplats. Önskar man sig en insynsskyddad plats där man kan vara för sig själv är baksidan ett perfekt ställe att koppla av i när det är sommarvärme. Från stugan går man rakt västerut till den härliga sandstranden i norra Mellbystrand.

Stugan har fönster åt tre håll och rymmer lätt en våningssäng och bord med flera stolar. Direkt till höger finns ett utrymme för kyl och frysen. Här kan man förslagsvis också förvara dammsugare och andra användbara saker. Efter det utrymmet kommer kokvrån med två kokplattor.

Stugan säljes fullt möblerad med all inventarier, inklusive utemöbler m.m. Så det är bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Underbara Mellbystrand lockar allt fler till permanent boende. Med kombinationen av lugn och harmoni vid havet och grönområden tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Halmstad, Båstad, Helsingborg är inte detta så konstigt…

Mellbystrand är beläget mellan E6 och havet och utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran livet vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna är det allt fler som väljer att bosätta sig permanent här, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynorna. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset och Hökafältet i norra Mellbystrand erbjuder flera motionsslingor.

I Mellbystrand finns även bekvämligheter såsom köpcentrum, stormarknad, närbutik, tennisbana, padelcenter, turistboende, butiker i olika branscher, läkarstation, bensinstationer, campingplatser, restauranger och mycket mer på orten!

Förskolor: finns flera i Mellbystrand.
Skola F-6: Mellbystrandsskolan. Belägen nära havet och blev tillbyggd samt renoverad 2014.
Högstadium: Laholm.Buss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Mellbystrand
Riksväg 24

AVSTÅND
Laholm: 6 km
Halmstad ca 2-2,5 mil
Båstad: 1,5 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 3 mil
Helsingborg: 6 mil
Copenhagen Airport: 15 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Mysig dynstuga i norra Mellbystrand med indragen el. Bra skyddat läge inne på Marias camping med tillgång till alla bekvämligheter. Stenlagd uteplats och egen parkeringsplats. Rakt västerut från stugan finns härliga sanddyner och strand med skönt saltvatten.


Adress:

Dynstuga 20
31260, Mellbystrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Elradiatorer
Fasad:
Eternit
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Plintar
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1940-talet
Byggnadskommentar:
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
3 737
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
3 737
Driftkommentar:
Försäkringskostnad tillkommer.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej behövd

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Varmt välkommen till oss!

Annons Bjäreliv och Laholmsliv vecka 30 + 31 sidan 2

Annons i Bjäreliv vecka 34