Egernahults stugområde 16 Knäred Laholm

Naturen inpå knuten.

Vinterbonat fritidshus i mysig skogsmiljö där man verkligen har naturen inpå knuten. Välplanerad bostad med 3 sovrum och rymligt sällskapsutrymme. Beläget i välskött stugområde. Här finns närhet till badsjö och endast ca 40 min bort finns både hav och skidåkning.

4 rum

1574m² tomtarea

61m² boarea

Utgångspris: 695 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728232
Mail: elin@danfors.se
Huvudbild

Huvudbild

Naturnära

Naturnära

Framsida

Framsida

Entré

Entré

Uteplats

Uteplats

Storstuga

Storstuga

Storstuga

Storstuga

Storstuga

Storstuga

Matplats

Matplats

Sovrum 1

Sovrum 1

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Sovrum 3

Sovrum 3

Trädgårdssida

Trädgårdssida

Trädgård

Trädgård

Carport

Carport

Planritning

Planritning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Entré sker till storstugan med möjlighet till avhängning och förvaring. I den rymliga storstugan finns gott om plats för både soffgrupp och rejäl matplats. Här finns också utgång till en uteplats under tak. I anslutning till storstugan finns köket samt ett sovrum. Vidare i husets andra del finns ytterligare två sovrum samt badrummet med dusch. Det ena sovrummet har en tillhörande klädkammare.

Fritidshuset kan säljas möblerat om så önskas.

Rumsbeskrivning

Kök
Kök med spis, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
Rejäl matplats i anslutning till köket.

Badrum
Badrum med dusch, WC samt tvättställ.

Övrigt om byggnaden: Carport uppförd 2009.

Knäred är den största orten i östra delen av Laholms kommun. Skola, vård och omsorg för unga och gamla gör orten också till ett centrum för den allmänna servicen. Här inbjuder milsvida skogar till svampplockning och vandring, här finns Lagan med tre kraftstationer och Krokån med uppskattade fiskemöjligheter. Knäred har kyrka, ett aktivt näringsliv, utomhusbad, camping, idrottsplats, fotbollsplan och tennisbanor. Mot Smålandsgränsen står minnesstenen som påminner om den omtalade freden i Knäred år 1613. Livsmedelsbutik med postservice, bensinmack, pizzeria, bank, hotell och ett antal butiker.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Veinge. Folktandvården, vårdcentral, distriktssköterska, äldreboende, bibliotek, idrottsplats, tennisbanor, utomhusbassäng, räddningstjänst.

Avstånd:
Laholm 20 km
Halmstad 41 km
Markaryd 20 kmVäg 15. Buss med Hallandstrafiken. E4 25 km, E6 28 km.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Vinterbonat fritidshus i mysig skogsmiljö där man verkligen har naturen inpå knuten. Välplanerad bostad med 3 sovrum och rymligt sällskapsutrymme. Beläget i välskött stugområde. Här finns närhet till badsjö och endast ca 40 min bort finns både hav och skidåkning.


Adress:

Egernahults stugområde 16
31252, Knäred

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Direktverkande el
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1978
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
5 175
Vatten/Avlopp:
1 443
Försäkring:
1 801
Total driftkostnad:
10 943
Driftkommentar:
I elkostnaden ingår även kostnad för uppvärmning. I avgiften till samfälligheten ingår bl.a. vatten och vägunderhåll. Fritidshuset har till stor del använts för uthyrning och antal personer har varierat mellan 2-6.
Vägsamfällighet:
1 800
Renhållning:
724

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1 978
Kod:
220
Byggnadsvärde:
286 000
Markvärde:
135 000
Totalt:
421 000
Skatt/avgift:
3 158

Energideklaration

Ej behövd

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0