Odens Väg 7 Skummeslövsstrand Skummeslövsstrand

Nybyggt

Nybyggd 2-plansvilla i nya expansiva Allarp. Generöst tilltaget med sina 220 kvm, mycket rymd, 4 sovrum och stora sällskapsutrymmen. Invidbyggt garage. Allarp är under uppbyggnad och idag finns förskola, bank, vårdcentral m.m. på området. Cykelavstånd till såväl havet som tågstation och mataffär.

6 rum

646m² tomtarea

220m² boarea

Utgångspris: 4 200 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 32
Mail: elin@danfors.se

Entré till en ljus och rymlig hall. Från entrén öppnar sig ett stort sällskapsrum upp med en del öppen till nock och stora glaspartier mot trädgården. I vinkel från sällskapsrummet ligger det L-formade köket med köksö. På höger sida från hallen finns en avdelning med ett sovrum, badrum med dusch samt tvättstuga/groventré med utgång till garaget. I sällskapsrummet finns också trappan till ovanvåningen.

På ovanvåningen kommer man upp på ”balkongen” med vy över sällskapsrummet på bottenvåningen och mot de stora glaspartierna. Detta utrymme är möblerbart för exempelvis en kontorshörna eller liknande. På ena sidan finns två sovrum varav det ena med balkong. På andra sidan finns ett sovrum, klädkammare och ett stort badrum med dusch och stora fönsterpartier med härlig utsikt mot söder.

Båda badrummen är helkaklade.

Klinkergolv i sällskapsutrymmet och köket på entréplanet, i övrigt genomgående ekparkett bortsett från våtutrymmen. Golvvärme på båda planen.

Ytterbelysning runt huset med skymningsrelä.
Fiber finns draget i huset men anslutning ombesörjs och bekostas av köparen.
Huset är grundmålat men behöver ytterligare fasadmålning.

Rumsbeskrivning

Kök
Rymligt kök med gott om arbetsytor. Induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn, mikrovågsugn, kylskåp, frysskåp, diskmaskin.

Badrum
Badrum BV: WC, tvättställ och dusch
Badrum OV: WC, tvättställ och dusch.

Tvätt
Tvättstuga/groventré med tvättmaskin, torktumlare och värmepump. Utgång till garaget.

Övrigt om byggnaden: Invidbyggt garage med elektrisk port. Stenlagd uppfart.

Renoveringar: Ytterbelysning runt huset med skymningsrelä. Fiber finns draget i huset men anslutning ombesörjs och bekostas av köparen. Huset är grundmålat men behöver ytterligare fasadmålning.

Fantastiska Skummeslövsstrand lockar allt fler till permanent boende. Likväl badortens kustbebyggelse som ortens nyare bostadsområden utvecklas. Närheten till hav och grönska tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter, både norrut och söderut, gör orten attraktiv. Ca en fjärdedel av Skummeslövsstrands hus är bebodda året om och tillsammans med Mellbystrand utgör orten kommunens kustzon. Stranden, mer specifikt en del av Sveriges längsta sandstrand, är långgrunt barnvänlig och där finns även en fantastisk nybyggd brygga.

I Skummeslövsstrand bor du i lugn och ro men med närhet till puls i form av Halmstad och sommar-Båstad. Här befinner du dig även nära Båstad tågstation och E6:an och på orten finns flera motions- och vandringsslingor, naturreservat, camping, föreningsverksamhet samt tempererad utomhusbassäng under sommaren. Här finns även närbutik, vårdcentral, bank, tennisbanor, bageri, restauranger och i grannorterna Mellbystrand och Båstad finns stormarknader, padelbanor, golfbanor m.m.

Varmt välkommen till Skummeslövsstrand!

Förskola: Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Mellbystrand, Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad
Riksväg 24
Flygplatser: Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: 14 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Nybyggd 2-plansvilla i nya expansiva Allarp. Generöst tilltaget med sina 220 kvm, mycket rymd, 4 sovrum och stora sällskapsutrymmen. Invidbyggt garage. Allarp är under uppbyggnad och idag finns förskola, bank, vårdcentral m.m. på området. Cykelavstånd till såväl havet som tågstation och mataffär.


Adress:

Odens Väg 7
31273, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
2-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump NIBE 750, golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Tegel
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
2019
Byggnadskommentar:
nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Försäljningen avser ej inflyttad nyproduktion och saknar därmed driftskostnader.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2018
Kod:
210
Markvärde:
436000
Totalt:
436000
Skatt/avgift:
4360
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Ej utförd

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Laholmsliv vecka 50

Pernilla Kjellsson

Annons i Laholms Tidning mars 2020

Annons i Laholms Tidning vecka 27

Pernilla Kjellsson