UTHYRES lokal - Stinsvägen 7 Båstad Båstad

Nyproducerad lokal att hyra

Lokal om 69 kvm uthyres för kontor/butik/salong etc (ej livsmedelshandel/restaurang). Ett större rum med entré och pentry, ett mindre rum (vilorum/förråd) samt badrum med dusch och HWC. Grå klinker genomgående i hela lokalen.

Utgångspris: 6 952 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 32
Mail: elin@danfors.se

Lokal om 69 kvm uthyres för kontor/butik/salong etc (ej livsmedelshandel/restaurang). Ett större rum med entré och pentry, ett mindre rum (vilorum/förråd) samt badrum med dusch och HWC.
Grå klinker genomgående i hela lokalen.

Vid byns ena torg beläget intill kyrkan finns en mängd små butiker, kafeér, ett tennismuseum, restauranger och närhet till hamnen och tennisstadion där Swedish Open spelas varje år. Turneringen är bland de äldsta tennisturneringarna i världen då den etablerades som internationell turnering redan 1948 genom ett samarbete mellan Båstad Malens Tennissällskap (BMTS) och Svenska Tennisförbundet(SvTF). Sedan dess har turneringen arrangerats varje år i oavbruten följd. Framröstad av spelarna sedan 2002 på ATP-touren som den bästa
Båstad har ett varierat utbud av kultur. Filmfestival, gallerier, designgårdar och olika slags hantverk. Birgit Nilsson, som var en av 1900-talets största operasångerskor växte upp mitt på Bjäre, i byn Svenstad. Här ligger släktgården vackert inbäddad mellan kullar och betesmarker. Gården är idag ett museum, enligt Birgits önskan, där minnena från barndomen och den makalösa operakarriären finns bevarade. Märta Måås Fjetterström startade sin egen textilverkstad år 1919 på Agardhsgatan i Båstad, och är än idag en ateljé och butik för textil konst.
Hur namnet Båstad har kommit till är något som länge har diskuterats. Botzestede eller Bothstede betyder båtplats. Efterhand har stavningen ändrats. I en kunglig skrivelse år 1558 som berör anläggande av en tegelugn är stavningen Bodstede. I en skrivelse från år 1569 skriver ”Lundhs Stifhts Landeborg” Baadstad. Under åren har stavningen förändrats så att det alltmer kom att likna Båstad.
Antalet invånare i Båstad är cirka 3 790 personer.
Källa: Båstads kommun, bastadmalen.seDen östra delen av kommunen genomkorsas av E6/E20. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i väst-östlig riktning medan länsväg 105 sträcker sig från nordväst mot sydöst. Från norr till söder genomkorsas kommunen av Västkustbanan. Den trafikeras av Öresundstågs fjärrtåg med stopp i Båstad samt av Pågatågens regiontåg mellan Halmstad och Helsingborg med stopp både vid Båstads station och Förslövs station.

Lokal om 69 kvm uthyres för kontor/butik/salong etc (ej livsmedelshandel/restaurang). Ett större rum med entré och pentry, ett mindre rum (vilorum/förråd) samt badrum med dusch och HWC.
Grå klinker genomgående i hela lokalen.

Badrum: Vägg: Vitt kakel. Golv: Grå klinker. Dusch, WC, tvättställ. Handikappanpassat.
Pentry: Inredning med kyl/frys, diskmaskin, kokplatta samt överskåp med hyllor och plats för micro. Ballingslövskök. Kapitalvaror från Cylinda.

Hyra 6 952:- exkl moms/månad.


Adress:

UTHYRES lokal - Stinsvägen 7
26943, Båstad

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
Vägsamfällighet:
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej vald

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Laholmsliv vecka 17

Annons Bjäreliv vecka 8

Annons Laholmsliv v 8