Bombalyvägen 18 Laholm L:a Tjärby

Nyproducerad villa med möjlighet att växa

Nyproducerad villa från Smålandsvillan. Modernt och bekvämt boende med cykelavstånd till centrala Laholm. Ovanvåningen är förberedd för inredning av ytterligare ca 61 kvm vilket då kan ge upp till 7 rum och kök. Fräscha och neutrala materialval. Stort altandäck i sydvästläge samt carport med förrådsdel.

2 rum

1351m² tomtarea

95m² boarea

Utgångspris: 3 495 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 32
Mail: elin@danfors.se

Entré till en rymlig hall med trappa till den blivande ovanvåningen. Rakt fram nås ett rymligt sällskapsrum med fönster och altandörr ut mot det stora altandäcket i sydvästläge där man kan njuta av härliga sommardagar och -kvällar. Sällskapsrummet har en öppen planlösning mot köket i vinkel.
Köket kommer från Vedum och är utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt. Här finns också utgång till altandäcket och en praktisk köksö som ger dig mer utrymme för dina matlagningsäventyr.
Till vänster från hallen finns en passage som leder till ett badrum med dusch, ett sovrum med gott om garderober och till sist en tvättstuga/groventré.

I detta hus finns det möjlighet att växa! Ovanvåningen är förberedd för inredning och med den blir huset 156 kvm och upp till 7 rum och kök.

Budgivningsstart 7 april.

Rumsbeskrivning

Kök
Köksinredning från Vedum. Induktionshäll, rostfri köksfläkt, kylskåp, frysskåp, inbyggnadsugn, micro, integrerad diskmaskin. Kapitalvaror från Bosch.

Badrum
WC, handfat, dusch och handdukstork.

Tvättstuga/groventré
Tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Värmepump (NIBE).

Övrigt om byggnaden: Carport med en förrådsdel.

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.


Adress:

Bombalyvägen 18
31235, Laholm

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump radiatorer
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Krypgrund
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
2019
Byggnadskommentar:
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas isoler
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk (frånluft)

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Då huset aldrig varit bebott saknas faktiska driftskostnader.
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2020
Värdeår:
2019
Kod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde:
1253000
Markvärde:
217000
Totalt:
1470000
Summa pantbrev:
310000
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Energideklaration

Ej utförd

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste objekten direkt till din mail!2

Villaguiden Våren 2020

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Påskafton Annons i Laholms Tidning 2020

Bjäreliv vecka 27