Sleipners väg, Midgårdsvägen (146) Skummeslövsstrand Laholm

Nyproduktion 1-plansvilla!

Förslag på byggnation av valfri villa från Bra Hus på valfri tomt i Allarp med närhet till hav och bad, restaurang, mataffär m.m. Bra pendlingsläge med närhet till E6 och Båstads tågstation. Angivet pris gäller denna välplanerade 1-plansvilla med praktisk uppdelning med en "vuxenavdelning" och en barn-/ungdomsavdelning.

5 rum

600m² tomtarea

146m² boarea

Utgångspris: 3 979 000 :-

Elin Svala

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 32
Mail: elin@danfors.se

Smultronstället 149

Välplanerad 1-plansvilla med föräldradelen avskilt placerad i villans vinkel. Totalt fyra sovrum, två badrum samt kök och sällskapsrum placerade centralt i villan.

Entré till en hall med avhängning och garderobsförvaring. I anslutning till hallen på vänster sida finns ett badrum. Vidare in finns två sovrum på vänster sida. Rakt fram nås en passage som leder in till föräldrasovrummet med tillhörande klädkammare och utgång till uteplatsen och trädgården. I passagen finns det andra badrummet och fönster mot trädgården som ger ett bra ljusinsläpp. På höger sida från hallen finns en ingång till köket och därefter öppnar sig ett rymligt sällskapsrum. Sällskapsrummet är luftigt med öppet till nock och fönsterpartier ut mot trädgården. Även från sällskapsrummet är det öppet in mot köket med en rejäl matplats. I anslutning till sällskapsrummet finns det fjärde sovrummet och i anslutning till köket finns tvättstuga/groventré.

Genomgående eklamellgolv (3-stav) i hela huset bortsett från badrum och tvättstuga.

Golvvärme i hela huset med separata termostater i varje rum.

Se vidare information på www.brahus.se angående husen och följ nedanstående länk för ytterligare information om området med lediga tomter m.m.
http://w4.objektdata.se/pregen/279/OBJ31845_1624090279/wp.htm?firmanr=31845

I angivet pris ingår tomt, anslutningsavgifter, hus och byggnation. Kostnader för tillval, bygglov, kontrollansvarig, övriga byggherrekostnader m.m. tillkommer för köparen.

Rumsbeskrivning

Kök
Ballingslövskök med induktionshäll, spisfläkt, kylskåp, frysskåp, diskmaskin och inbyggd ugn. Kapitalvaror från Siemens.

Badrum
Badrum 1: Helkaklat med dusch, WC och tvättställ.
Badrum 2: Helkaklat med dusch, WC och tvättställ.

Båda badrummen har inredning från Ballingslöv och porslin från IFÖ.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin, värmepumpstumlare.
I groventén finns också värmepumpen (NIBE).

Badorten Skummeslövsstrand är belägen mellan Mellbystrand och Båstad och likväl kustbebyggelsen som ortens nyare bostadsområden utvecklas. Allt fler väljer att bosätta sig i Skummeslövsstrand permanent. Närheten till hav och grönska tillsammans med goda kommunikationsmöjlighet likväl norrut som söderut gör orten attraktiv. I fantastiska Skummeslövsstrand är ungefär en fjärdedel av husen bebodda under hela året och orten utgör tillsammans med Mellbystrand kommunens kustzon. Vid Sveriges längsta sandstrand, med cykelavstånd till Båstad och allt som finns att erbjuda där samt ett stenkast från Båstad Tågstation och E6 är orten attraktivt beläget. Stranden är dessutom långgrunt barnvänlig och en brygga är under uppförande. I Skummeslövsstrand bor du i lugn och ro men med närhet till puls i form av Halmstad och sommar-Båstad m.m. I Skummeslövsstrand finns även flera motions- och vandringsslingor, flera naturreservat, föreningsverksamhet året runt och en tempererad utomhusbassäng under sommaren. Sveriges nationella Cykelled Nr 1 – Kattegattleden – mellan Helsingborg och Göteborg passerar genom hela Skummeslövsstrand. På orten finns restauranger, bageri, vårdcentral, bank, tennisbanor, närbutik och i grannorterna Mellbystrand samt Båstad finns stormarknader, padelbanor m.m.

Förskola: Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Mellbystrand, Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad
Riksväg 24
Flygplatser: Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: 14 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Förslag på byggnation av valfri villa från Bra Hus på valfri tomt i Allarp med närhet till hav och bad, restaurang, mataffär m.m. Bra pendlingsläge med närhet till E6 och Båstads tågstation. Angivet pris gäller denna välplanerade 1-plansvilla med praktisk uppdelning med en ”vuxenavdelning” och en barn-/ungdomsavdelning.

Laholmsbukten är ett av landets mest populära besöksmål. Här finns närheten till hav och salta bad. I Laholm upplever du småstadsidyllen med kullersten och charmigt bevarad bebyggelse. Med fantastiska kommunikationsmöjligheter når du kontinenten via Helsingborg. Med cykel har du Mellbystrand och Båstad inom räckhåll. Här, med tillgång till alla möjligheter, växer nu ett nytt samhälle fram – Allarp. Den hållbara småstaden.
Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med närhet till både kommunikationer och naturområden, ger området fantastiska förutsättningar för att bli ett exemplariskt bostadsområde.


Adress:

Sleipners väg, Midgårdsvägen (146)
, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (NIBE), golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadskommentar:
Nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas superenergi, aluminiumklädda
Ventilation:
Frånluftsvärmepump, friskluftsvent.
Ventilation besiktning:
Ej besiktigad

Energideklaration

Ej vald

 

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0