Äppelvägen 10 Mellbystrand Laholm

Sommarparadis med stora sällskapsytor!

På friköpt tomt med bra läge i Mellbystrand hittar ni detta sommarparadis med luftiga rymliga rum för det stora sällskapet. Solig tomt med uterum och stort vinkelbyggt soldäck i sydvästläge. Granne med grönområde. Generösa byggregler med stora möjligheter.

5 rum

967m² tomtarea

110m² boarea

Utgångspris: 1 975 000 :-

Conny Wistrand

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728245
Mail: conny@danfors.se
Trädgårdssida

Trädgårdssida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Framsida

Soldäck och uterum

Soldäck och uterum

Förråd

Förråd

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum

Badrum

Hall

Hall

Planritning

Planritning

Välkomna till ett rymligt fritidshus med stora sällskapsytor. Entré sker via ett stort soldäck till ett rymligt allrum, där det passar alldeles utmärkt att duka långbord för det stora sällskapet. I den ena änden av rummet finns utgång till det inglasade uterummet med öppningsbara glasskjutpartier och i den andra änden kommer man till en hall. Från hallen nås ett större sällskapsrum, ett sovrum, badrummet och köket. Köket har gott om skåpsutrymmen och en trevlig matplats mitt i rummet. Innanför köket finns ett av husets tre rejäla sovrum. Det hemtrevliga sällskapsrummet rymmer både matplats och tv-hörna om så önskas. Innanför rummet finns husets tredje sovrum.

Stor tomt med massor av möjligheter. Generösa byggregler. Automovern ingår inte i överlåtelsen. Fastigheten säljes med friskrivning.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis, spisfläkt, mikrovågsugn, kyl, frys och en bänkdiskmaskin.

Badrum
Dusch, tvättställ, WC, fläkt och tvättmaskin.

Övrigt om byggnaden: Fristående förråd.

Mellbystrand, beläget mellan E6 och havet utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran badliv vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna har de senaste decennierna byggts åtskilliga åretruntboenden insprängda i strandskogen, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynerna i norra Mellbystrand och nyrenoverade Strandhotellet vid Kustvägen är öppet året om. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset, naturreservatet Hökafältet har välbesökta motionsslingor och i närbelägna Mellby finns en Pay & Playgolfbana. Mellbystrand har butiker, bensinstationer, minigolfbana, tennisbana, campingplatser, läkarstation och restauranger. På Mellby Center nära motorvägen finns ICA Maxi och utbud av butiker i olika branscher.

Förskola, skola F-6. Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm 6 km
Halmstad 23 km
Båstad 16 kmBuss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Riksväg 24Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

På friköpt tomt med bra läge i Mellbystrand hittar ni detta sommarparadis med luftiga rymliga rum för det stora sällskapet. Solig tomt med uterum och stort vinkelbyggt soldäck i sydvästläge. Granne med grönområde. Generösa byggregler med stora möjligheter.


Adress:

Äppelvägen 10
31261, Mellbystrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Fritidshus
Uppvärmning:
Luftvärmepump, elradiatorer
Fasad:
Liggande träpanel, spiktegel
Tak:
Plåt
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Torpargrund
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1964
Byggnadskommentar:
ombyggt 1967 och 1985
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
12 542
Vatten/Avlopp:
4 163
Total driftkostnad:
18 165
Driftkommentar:
Renhållning:
1 460

Taxeringsvärde

År:
2017
Värdeår:
1 969
Kod:
220
Byggnadsvärde:
394 000
Markvärde:
744 000
Totalt:
1 138 000
Skatt/avgift:
8 049

Energideklaration

Ej behövd

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0