Stationsterrassen 7 Båstad Båstad

Stationsterrassen 7

Chans att förvärva denna fräscha etta med balkong i söderläge! En mycket välskött lägenhet med genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt helkaklat badrum, pentry och goda förvaringsmöjligheter.Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till havet butiker och restauranger. När du själv inte bor i lägenheten kan du med fördel hyra ut den med bra intäkter.. Lägenheten ligger på våning 2 av 2.

1 rum

20.5m² boarea

Utgångspris: 550 000 :-

Avgift: 1850 kr/mån

Brf Stationsterassen

Brf Stationsterassen

Balkong

Balkong

VIlla Corona

VIlla Corona

Balkong

Balkong

Brf Stationsterassen

Brf Stationsterassen

Entré

Entré

Hall

Hall

Hall

Hall

Hall

Hall

Entré/hall

Entré/hall

Hall, dörr till badrum

Hall, dörr till badrum

Hall, dörr till badrum

Hall, dörr till badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Entré/hall

Entré/hall

Allrum

Allrum

Balkong söder

Balkong söder

Balkong söder

Balkong söder

Balkong söder

Balkong söder

Vy balkong

Vy balkong

Allrum/kökspentry

Allrum/kökspentry

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Kökspentry

Kökspentry

Kökspentry

Kökspentry

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Rumsbeskrivning

Entré/hall
Ljus välkomnande hall med ekparkett, klädavhängning samt två garderober med överskåp.

Badrum
Inrett badrum med klinker, kakel, tvättställ, wc och dusch. Badrummet renoverades 2017.

Allrum
Inrett i ljusa färger, vacker ekparkett och utgång till balkong åt söder.

Kökspentry
Utrustat med spisfläkt (kolfilter), portabel induktionshäll, kyl med frysfack, mikro, vask och med bra förvaring. Kökspentryt är från 2017/2019.

Övrigt om byggnaden: Tvättstuga och cykelförråd finns på källarplan.


Föreningsinformation

Förening: Brf Båstads Stationsterrass

Om föreningen: Bostadsrättsföreningen Stationsterrassen bildades 2015. Husen byggdes mellan [1929-1967]. Tomtytan är 2 647 kvm. Vi har totalt 25 st lägenheter fördelade på 3 st huskroppar med adresserna Villa Corona Stationsterrassen 7 Villa Dalbo Stationsterrassen 9 Solgården Dalhemsvägen 3 Mellan husen har föreningen en trivsam trädgård med fruktträd och grönytor. Den får disponeras av alla medlemmar för olika aktiviteter och avkoppling. Tvättstuga finns i källaren under villa Corona. Årsavgift: Som bostadsrättshavare betalar du ingen hyra. Du betalar däremot något som kallas för årsavgift. Denna årsavgift fastställs av styrelsen och är till för att täcka bostadsrättsföreningens alla gemensamma kostnader, såsom t.ex. kostnader för gemensamma lån, förvaltning, föreningens underhåll av fastigheterna och tomten, skatter, värme, vatten och avlopp samt sophämtning. Årsavgiften betalas i förskott med en tolftedel per månad. Inbetalning skall ske före den 1:a i varje månad. Autogiro kan med fördel användas. En förseningsavgift tas ut av föreningen för att täcka extra kostnader om avgiften inte betalas i tid. Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en avgift motsvarande 2,5 % av gällande basbelopp. Avgiften betalas av köparen. Detta gäller även vid arv, gåva, bodelning, byte eller annan form av överlåtelse. Källa www.allabrf.se Denna information kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Parkering: Parkering sker på föreningens mark, friparkering

Vid byns ena torg beläget intill kyrkan finns en mängd små butiker, kafeér, ett tennismuseum, restauranger och närhet till hamnen och tennisstadion där Swedish Open spelas varje år. Turneringen är bland de äldsta tennisturneringarna i världen då den etablerades som internationell turnering redan 1948 genom ett samarbete mellan Båstad Malens Tennissällskap (BMTS) och Svenska Tennisförbundet(SvTF). Sedan dess har turneringen arrangerats varje år i oavbruten följd. Framröstad av spelarna sedan 2002 på ATP-touren som den bästa
Båstad har ett varierat utbud av kultur. Filmfestival, gallerier, designgårdar och olika slags hantverk. Birgit Nilsson, som var en av 1900-talets största operasångerskor växte upp mitt på Bjäre, i byn Svenstad. Här ligger släktgården vackert inbäddad mellan kullar och betesmarker. Gården är idag ett museum, enligt Birgits önskan, där minnena från barndomen och den makalösa operakarriären finns bevarade. Märta Måås Fjetterström startade sin egen textilverkstad år 1919 på Agardhsgatan i Båstad, och är än idag en ateljé och butik för textil konst.
Hur namnet Båstad har kommit till är något som länge har diskuterats. Botzestede eller Bothstede betyder båtplats. Efterhand har stavningen ändrats. I en kunglig skrivelse år 1558 som berör anläggande av en tegelugn är stavningen Bodstede. I en skrivelse från år 1569 skriver ”Lundhs Stifhts Landeborg” Baadstad. Under åren har stavningen förändrats så att det alltmer kom att likna Båstad.
Antalet invånare i Båstad är cirka 3 790 personer.
Källa: Båstads kommun, bastadmalen.seDen östra delen av kommunen genomkorsas av E6/E20. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i väst-östlig riktning medan länsväg 105 sträcker sig från nordväst mot sydöst. Från norr till söder genomkorsas kommunen av Västkustbanan. Den trafikeras av Öresundstågs fjärrtåg med stopp i Båstad samt av Pågatågens regiontåg mellan Halmstad och Helsingborg med stopp både vid Båstads station och Förslövs station.
Busshållplats finns på ca 3 min gångavstånd.

Chans att förvärva denna fräscha etta med balkong i söderläge! En mycket välskött lägenhet med genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt helkaklat badrum, pentry och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till havet butiker och restauranger. När du själv inte bor i lägenheten kan du med fördel hyra ut den med bra intäkter. Lägenheten ligger på våning 2 av 2.


Adress:

Stationsterrassen 7
26936, Båstad

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Vattenburen värme, luft/vatten
Byggnadsår:
1967
Fönster:
2-glas
Ventilation:
Självdrag
Hiss:
No

Driftkostnad

El:
3 300
Försäkring:
285
Total driftkostnad:
3 585
Driftkommentar:
I månadsavgiften ingår uppvärmning, v/a samt renhållning. Elkostnaden är en fastkostnad på 275 kr per månad.

Energideklaration

Utfärdat den::
11 December
Energiklass:
D
Energiprestanda:
68 kWh/m²

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0