Fåglasång 1:28 Laholm

Stor skogstomt med härliga omgivningar

Här finns möjlighet att förvärva en härlig skogstomt med fina omgivningar. Förhandsbesked kan sökas av säljaren innan bindande köp enligt överenskommelse. Närhet till golf, skidbacke, Kungsbyggets äventyrspark och naturligtvis den fantastiska naturen in på knuten. Du når även både E:6 och E:4 samt flyg och tåg inom närområde.

Utgångspris: 150 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se

Våxtorp är ett idylliskt samhälle med god service och rika möjligheter till natur- och fritidsaktiviteter. På sommaren finns här rodelbana, Bungy Rocket samt zipline banor på Hallandsås som också har södra Sveriges största skidbackar vilka under säsong drar många besökande från en stor region. Orten har flera villaområden som växte fram under 1970-talet. Välbesökta Våxtorps marknad, vår- och höst, har lång tradition bakåt. Här finns bank, bensinmack med postservice, livsmedelsbutik, möbelaffär, pizzeria, och kiosk med matservering. I samhällets närhet finns ridhus med tävlingsbana, djurklinik, värdshus, kyrka och Laholms golfbana med 27 hål.

Förskola och skola F-9. Idrottshall, motionsspår, tennisbana, bibliotek., servicehus, räddningstjänst.

Avstånd:
Laholm 13 km
Halmstad 35 kmRiksväg 24. Buss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Stor skogstomt med härliga omgivningar.
Här finns möjlighet att förvärva en härlig skogstomt med fina omgivningar. Förhandsbesked kan sökas av säljaren innan bindande köp enligt överenskommelse. Närhet till golf, skidbacke, Kungsbyggets äventyrspark och naturligtvis den fantastiska naturen in på knuten.
Du når även både E:6 och E:4 samt flyg och tåg inom närområde.


Adress:

Fåglasång 1:28
,

Taxeringsvärde

År:
2018
Kod:
210
Markvärde:
88 000
Totalt:
88 000
Skatt/avgift:
880
 

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0