Strandvägen 48 Laholm

Större fastighet i Skottorps samhälle.

Större fastighet i Skottorps samhälle. Skottorp ligger strategiskt med närhet till Skummeslövsstrand, Båstad och E:6 av / på fart. Båstad nya järnvägsstation. I samhället finns idrottsanläggning, skola mm..

Utgångspris: 1 650 000 :-

Strandv 48 med text

Strandv 48 med text

Satellitbild

Satellitbild

Mark med exploateringsmöjlighet

Mark med exploateringsmöjlighet

Mark med exploateringsmöjlighet

Mark med exploateringsmöjlighet

Mark med exploateringsmöjlighet

Mark med exploateringsmöjlighet

Strandvägen 48

Strandvägen 48

SKOTTORP
Skottorp ligger på slätten vid gränsen mellan Skåne och Halland, nära till både skogen på Hallandsås och havet vid Skummeslövsstrand. Skottorp är huvudsakligen ett villasamhälle och här finns pizzeria, butiker och ett småskaligt näringsliv. I utkanten av byn ligger Skummeslövs kyrka som är södra Hallands äldsta. På berömda Skottorps slott finns ett nybyggt ostmejeri med tillverkning och försäljning.

Förskola och skola F-6. Högstadium: Våxtorp. Idrottsplats, bokbuss.

SKUMMESLÖVSSSTRAND
Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

Nära E6. Buss med Hallandstrafiken.
Cykelväg på gamla banvallen till Laholm och till Båstad via Skummeslövsstrand.
Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 23 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.


Adress:

Strandvägen 48
,

Taxeringsvärde

År:
2016
Kod:
110

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1