Havsbruset 1 Skummeslövsstrand

Strandnära tomt med fri utsikt över havet!

Unik tomt för valfri byggnation, fantastiskt belägen i första raden vid stranden i Skummeslövsstrand. Utsikt över havet och mot Bjäre/Båstad i söder och Halmstad i norr. Cykelavstånd till Båstad.

686m² tomtarea

Utgångspris: 6 500 000 :-

Unik tomt för valfri byggnation, fantastiskt belägen i första raden vid stranden i Skummeslövsstrand. Utsikt över havet och mot Bjäre/Båstad i söder och Halmstad i norr. Cykelavstånd till Båstad.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation Båstad någon km bort samt flyg i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 kmTågstation Båstad någon km bort, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flyg i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 23 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt om 686 kvm i Skummeslövsstrand för villa eller fritidshusbyggnation. På bästa läge med fri utsikt över havet och med stranden som granne! – Ett tillfälle som inte ofta ges.

I köpet ingår material för 300 000:- från FINJA (avser listpris byggmateriel).

I området finns Restauranger, Hotell / Pensionat, Livsmedelsbutik, förskolor, skola, utomhusbassäng, tennisbanor, träningsslingor mm. Någon kilometer bort finner du av o på fart till E:6 samt Båstad nya tågstation.
Du tar enkelt cykeln in till Båstad och hamnen och på vägen passerar du Hotell Riviera med sitt trevliga utbud.

Skummeslövsstrand är kanske ett av de mest expansiva områdena vi har utmed västkusten idag, skaffa dig ett unikt beläget boende i detta område du med.

Gällande planbestämmelser enligt detaljplan är: Friliggande bostadshus i ett plan med total byggarea om max 250 varav 50 kvm för uthus eller garage. Se bifogad detaljplan för mer information

Tomten nås från Doktorsgatan. Notera att markeringarna under ”Bilder” inte är exakta. Se fastighetskarta för exakt ritning.


Adress:

Havsbruset 1
,

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Fastighetsbet.:
Skummeslöv 3:342

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2016
Areal:
686
Tomtbeskrivning:
Fantastiskt belägen tomt i första raden utmed stranden och utsikt över hela Laholmsbukten mot Båstad, Bjäre och Halmstad - Tylösand. Planbestämmelser - Se under bilagor
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Avgift för VA för tiden gällande taxa erläggs av köparen till säljaren på tillträdesdagen. - VA f.n 123 500:- + 40 kr/kvm tomtyta.(2020) Avgift för El gällande taxa erläggs av köparen till berörd part på tillträdesdagen. - EL f.n 36 250:- kr inkl moms.
Servitut etc.:
Gemensamhetsanläggning: Laholm Skummeslöv GA:20, Gemensamhetsanläggning: Laholm Skummeslöv GA:22

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Bjäreliv – Laholm, vecka 44, sidan 2.

Bjäreliv april 2020

God Jul och Gott nytt år – Annons i Laholmsliv